Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 1. Okt 2016

Er du glad i å stå på ski eller snowboard, utadvendt og liker å jobbe med mennesker?

Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører til slalåm- twintip- og snowboardkurs i Lommedalen skisenter for sesongen 2016/17. Det er en fordel om du har instruktørkurs trinn 1 eller trener 1 kurs og at du har erfaring med å jobbe med barn.


Har du behov for instruktørkurs?

I høst arrangerer vi to ulike kurs for instruktører og trenere som vil jobbe i skiskolen og/eller for Lommedalen Alpin & Freeski.

Det ene kurset «Trener 1 freeski og instruktør 1» er et freeski trenerkurs i regi av Skiforbundet som i utgangspunktet er rettet mot trenere i klubb, men som er tilpasset de som ønsker å jobbe i skikolen med vanlige slalåmkurs. Det andre kurset, «Alpint trinn 1 skiinstruktør», er et instruktørkurs rettet mot skiskole, både slalåm og freeski, i regi av DNS (Den Norske Skiskole) i samarbeid med skikurs.no, skiskolen i Oslo Skisenter Grefsenkollen.

Se informasjon og påmelding her.

Her finner du oversikt over snowboard instruktørkurs i regi av Snowboardforbundet:
http://www.snowboardforbundet.no/kurs

Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.-19.15 og noen helger mellom 10 og 14 i tillegg til jul- og vinterferie.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema her.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.

Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & SnowboardskoleKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.