SUP-kurs på Burudvann

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 21. Jun 2020

Bli med på kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann!

Lommedalen Ski- og Snowboardskole arrangerer nybegynnerkurs i SUP.

SUP, Stand Up Paddling, eller brettpadling på godt norsk, er kjent som verdens raskest voksende vannsport de siste 10 årene. I Norge ble SUP introdusert i 2006, men det er først de siste 2-3 årene det virkelig har blitt populært.

Som navnet tilsier står man oppreist på et brett og padler. Mest vanlig her er padling på flatt vann, akkurat som med havkajakk, men man kan også surfe bølger, padle elver og til og med gjøre yoga på vannet. Det finnes ulike brett til alle formål – store stabile touring-brett til langturer med telt og oppakning, små surfe-modeller, yoga-brett, egne brett for elvepadling, raceing-brett til fart, trening og konkurranser i tillegg til «all round»-brett for lek, moro, trening og tur.


«SUP har blitt en populær aktivitet i Oslofjorden, langs kysten og på mange vann rundt omkring i det ganske land. Det er det mange grunner til!»


«Vannrenn»

Mange har oppdaget den gode treningseffekten man får med brettpadling – spesielt for mage, rygg og brystmuskulaturen. Noen kaller SUP for "Vannrenn" siden det er en fin treningsform for langrennsløpere i sommerhalvåret.


Introduksjonskurs på Burudvann

Burudvann har en flott sandstrand, er godt skjermet for vind og er dermed perfekt for SUP. På kurset lærer du grunnleggende padleteknikk og du vil garantert mestre balansen på brettet. Vi lærer deg å manøvrere brettet – blant annet å padle med stø kurs uten hele tiden å bytte side med åren. 


«Vi går grundig igjennom alt som omhandler sikkerhet og vi gir deg kunnskap og ferdighet til å bli en trygg padler der du vil padle.
»


Kurset går over to kvelder og du trenger ingen forkunnskaper for å være med – her vil du lære alt du trenger for å kunne bli trygg på brettet. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, og våtdrakter til de som ønsker.


Klikk her for info og påmelding via SuperInviteKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.