Påmelding til skiskolen er åpen!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 31. Okt 2019

Velkommen til ny sesong med Lommedalen Ski- og Snowboardskole

Først vil vi takke alle som var på kurs sist sesong! Vi er glade for at flere og flere velger å være med oss i bakken, både barn og voksne. Barnekurs for nybegynnere og øvede var de mest populære i fjor, og i år ønsker vi velkommen til enda flere som ønsker å lære seg slalåm og snowboard i trygge omgivelser.

Som alltid har vi nyheter å by på – kveldskjøring for voksne og snowboard for 5-åringer.


KVELDSKJØRING FOR VOKSNE

Denne sesongen inviterer vi foreldre, venner, kollegaer, treningspartnere og alle andre som er glad i alpint, til å ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt og nivå for kjøring i grupper med en voksen instruktør i skiskolen.

Dere velger selv når dere vil kjøre på ski og hva dere ønsker å lære eller å bli bedre på. Her er fokuset like mye på det sosiale som det faglige! Hvis noen ønsker det, kan vi gjerne ta en kveld i preppebua også, og lære litt om smøring og vedlikehold av ski. Vi kan tilby videoanalyse av egen teknikk og vi kan kjøre porter. Her er det mange muligheter!

Les mer om tilbudet her.


SNOWBOARD-KURS FOR 5-ÅRINGER

De som deltar på snowboard nybegynnerkurs hos oss, kan låne utstyr fra skisenteret helt gratis! Siden vi har flere brett i små størrelser, vil vi gjerne tilby snowboard-kurs for barn fra 5 år og oppover.


FREESKI (TWINTIP) FOR DE MINSTE

Freeski er ikke bare for ungdom – vi vil gjerne lære de minste barna å kjøre baklengs, hoppe og trikse på mindre hopp og rails. Dette passer fint for de som har vært på nybegynner eller øvet-kurs tidligere. Kursene finnes under «Slalåm 8 uker».


SESONGENS TILBUD

For foreldre med barn i skiskolen har vi et 2 for 1 tilbud på privattimer. Book en privattime (55 eller 85 minutter) til deg selv og få en ekstra time gratis.


KLIKK HER KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

 

Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Ta gjerne kontakt på mail, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål. Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!


Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & SnowboardskoleKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.