LOMMEDALEN SKI- OG SNOWBOARD-SKOLE TAKKER FOR EN SUPER SESONG!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 29. Mar 2019

Årets vinter ble ikke like kritthvit som i fjor, men det stopper ikke oss og våre deltakere!  Kurssesongen startet allerede i midten av desember, og det har gått jevnt og trutt med helgekurs, privattimer og andre kurs siden da.


Sesongens kurs

I år har vi i tillegg til 10 helgekurs, gjennomført vårt 8-ukers kurs for 16 ulike grupper i Slalåm og snowboard. Vi har hatt rekordmange deltakere på vårt 8-ukerskurs som har skapt mye aktivitet. Vi ser at det er spesielt mye interesse for våre nybegynnerkurs for de aller minste, noe vi synes er utrolig gøy! I tillegg til våre faste kurs opplever vi at mange benytter seg av privattimer med våre instruktører. Vi kan gledelig si at det har vært mye aktivitet i bakken i år, uansett vær. Den siste uken med kurs ble gjennomført i uke 11.


Camp i vinterferien

I uke 8 gjennomførte vi ski- og snowboard-camp for tredje år på rad og i år kunne man velge antall dager man ville delta; én, to eller tre dager. Ulike aktiviteter ble det i år også med kuleløype, parallellslalåm, twintip og ski- og boardercross på planen. Lange dager i bakken med varm lunsj var det mange barn som kunne tenke seg – det resulterte i en økning i antall påmeldte. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger etter campen og det gleder oss å ha skapt et vinterferietilbud som ser ut til å fenge barna – håper vi får enda flere med neste år!


Våre instruktører

Men ingen kurs uten våre dyktige og blide instruktører. For å kunne tilby faste kurs, helgekurs, vintercamp og privattimer er vi helt avhengig av våre instruktører som gjør en fenomenal jobb gjennom hele sesongen. Noen nye og noen rutinerte instruktører var klare for nok en sesong. Tre av dem startet året med instruktørkurs i Saalbach i Østerrike. Anine Midttun, Ingrid Lindblad og Sofia Golden Skoog gjennomførte DNS (Den Norske Skiskole) alpint trinn 2 – vi gratulerer med bestått kurs!


Vi har kost oss i bakken med hyggelige deltakere, vi er allerede i gang med planleggingen av neste år og gleder oss til en ny sesong! Med dette ønsker vi i Lommedalen Ski- og Snowboardskole å takke alle våre deltakere, engasjerte foreldre, alle andre ansatte og frivillige i Lommedalens Idrettslag og andre skientusiaster for i år – vi ser frem til å se dere alle også neste vinter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.