Påmelding til skiskolen i Lommedalen Skisenter er klar!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 4. Nov 2016

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole!

Nå er påmelding til vinterens kurs i slalåm, carving, twintip, og snowboard klar. Vi tilbyr kveldskurs, helgekurs, jul- og vinterferie-kurs til barn og voksne på alle nivåer. Kveldskursene går over 5 eller 8 uker, helge- og juleferiekurs over 2 dager og vinterferiekursene er 3-dagers.


NYHETER!
Denne sesongen inviterer vi alle foreldre til å delta på carvingkurs mens barna er på skiskolen. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet - og vi gir dere 25 % rabatt.

Vi gjennomfører for første gang i skiskolens historie twintip / freeski-kurs for voksne. Kurset går over en helg og du vil lære grunnleggende teknikk på hopp og rails. Dette er et lavterskelkurs som passer absolutt alle!


KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding via SuperInvite her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi anbefaler dere som ønsker kveldskurs å velge 8 uker - det blir varmere i været, mykere snø og optimale forhold for god læring og fine skiopplevelser mot slutten av sesongen! Vi arrangerer avslutning siste kvelden med et uformelt renn, premieutdeling og noe å bite i til små og store :-)


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund.

Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål.

Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!

Med vennlig hilsen
Lommedalen Ski- og SnowboardskoleKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.