Suverent dugnadsarbeid ble nøkkelen

Postet av Lommedalens IL den 10. Jan 2022

Strålende gjennomført Lommedalsrenn

Innsatsen stod det ikke noe på da Langrennsgruppa endelig fikk gjennomført Lommedalsrennet 2022.Sammen med nye retningslinjer måtte Langrennsgruppa legge om forholdene for årets renn. Etter mange uker med iherdig innsats fra ledere og frivillige, var alt klappet og klart til renn. 

Arrangementansvarlig, Karianne Audahl Vik har i mange år vært en del av Langrennsgruppa og skryter utholdelig av årets dugnadsgjeng.

- Dette hadde vi aldri klart uten alle som stilte til dugnad! -

Idrettslaget retter en stor takk til alle som bidro og gratulerer Langrennsgruppa med et fantastisk arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år Lommedalsrenn.

Les hele innlegget og se bilder fra Langrennsgruppa sitt eget innlegg under.


2022 er frivillighetens år. Da er det jammen gøy å sparke i gang dette året med et supert arrangement, Lommedalsrennet 2022, nettopp basert på frivillighet, i alle ledd.

Mye måtte legges om i forhold til et vanlig renn, for å kunne gjennomføre arrangementet i henhold til gjeldende koronarestriksjoner. Dessverre måtte vi avlyse de yngste klassene. Vi håper at 6-løperen vil være en trøst for de som ikke fikk gått renn i helgen.

Lommedalsrennet har fått god mediedekning og positiv omtale i Budstikka, både i forkant og etterkant av rennet, og rennleder har blitt kontaktet av flere andre klubber som ønsker råd i forbindelse med egne arrangement. Det har også kommet mange hyggelige og positive tilbakemeldinger fra støtteapparat, foreldre og utøvere i andre klubber. Det meldes om supre løyper og et godt organisert renn der alt gikk på skinner. Og som arrangør opplevde vi at de som kom på renn hadde satt seg godt inn i hva som krevdes av dem, for å bidra til et trygt arrangement.

Dette hadde vi aldri klart uten alle dere som stilte til dugnad! Mange klubber klager på dårlig dugnadsånd i foreldregruppen. Sånn er det i alle fall ikke i Lommedalen langrenn!

Tusen takk til dere alle, som bidro til en strålende gjennomføring av Lommedalsrennet 2022

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.