Søknad om ferdigattest for Krydsbybakken sendt til Bærum kommune

Postet av Lommedalens IL den 26. Nov 2020

Søknad om ferdigattest for Krydsbybakken
sendt til Bærum kommune!

Multiconsult har i dag sendt søknad om ferdigattest til Bærum kommune. Lommedalens IL har dermed lagt grunnlaget for Krydsbybakken skal kunne drive som planlagt også kommende vinter 2020/ 21.

Lommedalens IL ble fredag 13. november via Budstikka ble kjent med at Bærum kommune vurderte å stanse all bruk av Krydsbybakken fra og med 1. desember 2020 og hele vintersesongen/skisesongen 2020/2021. Klubben tok da kontakt med Multiconsult som ansvarlig søker for å oppklare situasjonen. Dette har resultert i en redegjørelse fra Multiconsult til Bærum kommune, da også med søknad om ferdigattest, oversendt i dag 26. november.

Lommedalens IL har, som byggherre, ovenfor Bærum kommune i et eget brev 24. november beklaget den situasjonen som har oppstått. Vi har også bedt Bærum kommunen ta kontakt dersom ytterligere redegjørelse eller dokumentasjon fra klubben som byggherre er nødvendig.

Lommedalens IL er stolte av Krydsbybakken og den viktige rollen bakken har i både organisert og uorganisert aktivitet i Lommedalen – spesielt i den vanskelige tiden vi alle erfarer nå. 

Takk for alt godt engasjement for bakken vår!

Ole Reistad

StyrelederLES OGSÅ

Bærum kommune truer med å stenge Krydsbybakken. 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.