Påmelding til ski- og snowboard-kurs med skiskolen er åpen!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 9. Nov 2018

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole

Først vil vi takk alle som var på kurs sist sesong! Etter tre sesonger med "ny" skiskole er vi glade for at flere og flere velger og være med oss i bakken, både barn og voksne. Kurs for øvede barn var de mest populære i år og til vinteren håper vi at mange vil bli med på kurs for viderekommende og freeski.

Freeski passer alle, både nybegynnere og øvede, som vil leke med oss i parken på hopp og rails og lære de grunnleggende ferdighetene som gjør barna tryggere når de er i parken på egenhånd.


TILBUD TIL FORELDRE 

Denne sesongen gir vi 50 % rabatt på slalåm og carving helgekurs til foreldre som går på kurs samtidig som barna.


KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål. Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!


KLIKK DEG VIDERE TIL PÅMELDING HER


Vi gleder oss til ny sesong!


Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & Snowboardskole
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.