Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 6. Okt 2017

Er du glad i å stå på ski eller snowboard og ønsker en jobb på kveldstid og i helger ved siden av jobb eller studier?

Da bør du lese videre! Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører til slalåm- twintip- og snowboardkurs i Lommedalen skisenter for sesongen 2017/18. Det er en fordel om du har instruktørkurs trinn 1 eller trener 1 kurs og at du har erfaring med å jobbe med barn.


Instruktørkurs i Saalbach i Østerrike

I desember arrangerer vi instruktørkurs i Saalbach for både slalåm og snowboard i samarbeid med 4elements og Snow Academy i Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kursene er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

Dette kurset passer perfekt for studenter og foreldre som ønsker å jobbe i skiskole eller som ønsker innblikk i hvordan man på en effektiv og pedagogisk måte lærer barn å stå på ski.

Alle som blir med på kurset, har gode muligheter for å få jobbe i Lommedalen Ski- og Snowboardskole denne sesongen.


MER INFO OG PÅMELDING HER


Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.15-19.30 og i helger mellom kl. 10 og 17 i tillegg til jul- og vinterferie.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema her.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.


Men vennlig hilsen Lommedalen Ski & Snowboardskole


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.