INSTRUKTØRKURSInstruktørkurs sesongen 2019/20

Alpint trinn 1 skiinstruktørkurs (Den Norske Skiskole)

Vi arrangerer alpint trinn 1instruktørkurs i samarbeid med 4elements. Kurset er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kurset passer for de som vil jobbe i skiskole hos oss eller andre steder i Norge, og går på kveldstid og i helger slik at det er mulig å delta ved siden av full jobb eller skole.

KLIKK HER FOR MER INFO OG PÅMELDING


Freestyle trener 1 kurs (Norges Skiforbund)

Vi arrangerer Freestyle trener 1 sammen med Norges Skiforbund. Kurset passer for de som ønsker å jobbe med freeski som trener i klubb, og går på kveldstid og i helger, slik at det er mulig å delta ved siden av full jobb eller skole.

NB! De som ønsker å jobbe i skiskolen i Lommedalen med andre kurs enn freeski, må gjennomføre en tilleggsmodul på 2 dager for å få kurset godkjent som DNS alpint trinn 1. Denne modulen tar blant annet for seg barneskiskole for de minste barna.

Klikke her for å se ukeplanen.

MELD DEG PÅ VIA VÅRT KONTAKTSKJEMA


Alpint trinn 2 skiinstruktørkurs

Vi arrangerer alpint trinn 2 instruktørkurs i samarbeid med 4elements. Kurset er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kurset går på kveldstid i i helger, slik at det er mulig å delta ved siden av full jobb eller skole.

KLIKK HER FOR MER INFO OG PÅMELDING


Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.

Levert av IdrettenOnline