Velkommen til Lommedalen Ski & Snowboardskole!


Vi tilbyr slalåm-, carving-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre – alt fra kveldskurs gjennom sesongen, til juleferie og helgekurs. Vi har et tett samarbeid med Lommedalen Alpin & Freeski, vi bistår på Lommedalen SkiFestival og vi gjennomfører Ski- og Snowboard Camp i vinterferien.

Mest populært er våre kveldskurs som starter andre uken i januar og varer i 8 uker. I tillegg har vi helgekurs, privattimer og Ski- og Snowboard Camp i vinterferien.


FantaSkiKlubben for barn 4-5 år

Trollet Truls inviterer til FantaSkiKlubben!

FantaSkiKlubben er vår skiskole for de minste barna som skal prøve seg på slalåm for aller første gang. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas første møte med barnebakken – «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

Prisen på FantaSkiKlubb-kursene er litt høyere enn for barn fra 6 år. Dette er fordi vi har tettere bemanning og mindre grupper for de minste.Vårt motto for våre barnekurs er «Trygg læring gjennom lek», og vi skal gi utfordringer og mestringsfølelse uansett alder og nivå.PRIVATTIMER

Vi du ha tett oppfølging for deg eller dine barn tilbyr vi privattimer med en - til - en undervisning og i små grupper, for eksempel en familie eller en vennegjeng.


Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Vi setter pedagogikk i høysetet og på vår skiskole skal hver enkelt bli sett og alle skal få god oppfølging i små grupper.


Påmeldingen åpner 1. novemberKontaktinformasjon for skiskolen

Hallgeir: 917 13 822

Julie: 950 80 506

E-post: skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no

Benytt gjerne vårt kontaktskjema – klikk her.


Levert av IdrettenOnline