Velkommen til varmestua i Krydsbybakken

Vi som drifter varmestua er opptatt av kvalitet. Her serveres hjemmelaget mat hver dag, og det er vel ikke å overdrive at sveler er den store slageren. Varmestua er åpen for alle, og med dyktige ansatte har vi kunnet opprettholde det gode tilbudet med varm kveldsmat som pasta, suppe og andre småretter i ukedagene. I helgene er det «bakeri» i Slalåmveien 40, og vi har fått mange stamkunder etter hvert – men vi har selvsagt plass til flere.Varmestua i Krydsbybakken ligger perfekt til nederst i bakken. Her har du muligheten til å sitte både inne og ute. Varmestua er åpen hver dag, og kan by på en rekke nydelig gjærbakst, varme hjemmelagde retter, drikke og energibarer. 

Besøker du varmestua kan vi garantere at du får en god opplevelse. Sett deg ned med familie og venner,  hils på vårt hyggelige personale og bestill noen av våre spesialiteter. Foccacia, suppe, kanelsnurr eller en fersk svele, rett fra steketakken. Servering på arrangementer

Aldri har så mange som i år benyttet seg av frokostserveringen på renndager. Her er det havregrøt i tillegg til nystekte rundstykker med deilig pålegg. Vi tror at dette er med på å gjøre renn i Lommedalen til noe utenom det vanlige.

Høydepunktet i løpet av sesongen er selvsagt skifestivalen. Da er det hjemmelaget suppe, ulike typer gjærbakst som kanelsnurrer, skoleboller, foccacia og grove rundstykker. Nytt av året var at Smelters grillet nydelige hamburgere og pølser fra sitt sortiment.Leie varmestua?

Merk også at varmestua er et attraktivt sted å leie til konfirmasjoner og andre feiringer. Lokalet fremstår som lyst og fint, og kjøkkenet er velutstyrt. Ta kontakt med reidunn@lil.no dersom dette er interessant.


Levert av IdrettenOnline