JOBB I SKISKOLEN


Vi søker nye instruktører og en aktivitetsleder for sesongen 2020/21


INSTRUKTØRER SKI OG SNOWBOARD

Er du glad i å stå på ski eller snowboard og liker å jobbe med mennesker?

Vi søker instruktører til slalåm-, freeski- og snowboard-kurs for sesongen 2020/21. Vi tilbyr slalåm-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre - alt fra kveldskurs igjennom sesongen, til juleferie og helgekurs.

KVALIFIKASJONER

For å jobbe som skiinstruktør i skiskolen må du ha gjennomført instruktørkurs for barneskiskole, trinn 1 fra Den Norske Skiskole (DNS), trener 1 kurs fra Norges Skiforbund, eller tilsvarende kurs fra utlandet.

For å jobbe som snowboardinstruktør må du ha snowboard trinn 1 fra DNS, instruktørkurs fra Brettforbundet, eller tilsvarende kurs fra utlandet.

Du som søker bør være komfortabel med å jobbe med barn i 4-5-årsalderen og oppover, og du må like å jobbe med mennesker. Vi er opptatt av at du kan samarbeide godt med andre instruktører og trenere i bakken og at du har godt humør – din jobb er å spre skiglede!

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft, i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn, ungdom og voksne.

Dersom du er aktiv på Facebook og Instagram, liker å ta bilder og fortelle verden om dine opplevelser, så er vi også interessert i noen som kan hjelpe til med nettopp det, i tillegg til å være instruktør. Dette er selvsagt ikke et krav for å kunne søke, men kan gi deg noen flere arbeidstimer i bakken.

ARBEIDSTID

Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager kl. 17.15 -19.30 og i helger mellom kl 10 og 17 i tillegg til jul- og vinterferie. I tillegg gjennomfører vi en hel del privattimer innenfor bakkens åpningstider (kl. 17-21.30 ukedager og 10-17 i helgene).


INSTRUKTØRKURS

I forkant av denne sesongen gjennomfører vi tre kurs for skiinstruktører:

 • Instruktør for barneskiskole
 • Den Norske Skiskole (DNS) trinn 1 alpint / freeski (instruktør for barneskiskole er en del av dette kurset)
 • DNS trinn 2 alpint

Kurs for barneskiskole og trinn 1 foregår på SNØ i Lørenskog (20 min. fra Oslo) og trinn 2 på Tryvann, Oslo Vinterpark.

Her finner du mere informasjon, datoer og påmelding:
www.deltager.no/skiinstruktorkurs2020

Instruktørkurs for snowboard arrangeres av Brettforbundet. Mer info finner du her:
https://www.brettforbundet.no/kurs/instruktorkurs-snowboard


AKTIVITETSLEDER

Vår skiskole vokser for hver sesong med stadig flere kurs og deltakere. Vi har behov for en aktivitetsleder på deltid som i tillegg til å ha ansvar for gjennomføring av kurs i skiskolen, kan hjelpe til med markedsføring i sosiale medier og med forefallende administrasjonsoppgaver gjennom skisesongen.

Vi søker en voksen person som er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Et godt samarbeid med andre kolleger i skisenteret og idrettslaget er en forutsetning for å gjøre en god jobb.

Stillingen er deltid og er i første omgang timebasert. Antall timer pr. uke vil tilsvare omtrent 50 % i snitt fra desember til midten av mars. Arbeidsmengden vil variere noe gjennom sesongen – vi er fleksible og kan til en viss grad tilpasse arbeidsmengde etter ønske fra den som får stillingen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi kan tilby fleksibilitet i arbeidstiden og stillingen kan kombineres med annen deltidsjobb og studier eller jobb som instruktør i skiskolen.


Aktuelle arbeidsoppgaver

 • Planlegging av kurs og arrangementer
 • Ansvar for bemanning av kurs og klargjøring av kurslister
 • Kundeservice – svare på e-post og ha kontakt med foreldre som har barn i skiskolen
 • Være aktiv på våre kanaler i sosiale medier

Arbeidsoppgavene vil variere på bakgrunn av dine kunnskaper og erfaring.

Kvalifikasjoner

 • Ledererfaring og dokumenterte gode resultater
 • Erfaring med tilsvarende arbeidsoppgaver som nevnt over
 • God evne til å kommunisere med foreldre, medarbeidere og barn
 • Vilje og evne til å yte god service
 • God kjennskap til og erfaring med sosiale medier er en fordel


Arbeidstid

Hovedsaklig ettermiddager mandag til torsdag og utvalgte helger i Lommedalen Skisenter. Du må regne med administrasjonsoppgaver og å være tilgjengelig på dagtid. Arbeidstiden kan tilpasses den enkelte.


SØKNAD

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema under.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.


Dette kan bli ditt «kontor» i vinter!