Lommedalen IL søker aktivitetsledere og instruktører.

Postet av Lommedalens IL den 27. Aug 2022

Brenner du for én eller flere idretter? Vil du inspirere barn til å oppleve mestring og idrettsglede i trygge omgivelser? Vi har flere jobber i idrettslaget som ofte lar seg kombinere. Vi kan tilby ordnede arbeidsforhold og hyggelig felleskap. Vil du jobbe hos oss finnes det mange muligheter til å utvikle deg som individ og aktivitetsleder.

Dette er noen av idrettene: Allidrett, Breddeidrett, Håndballskolen, Skileik og Skiskole m.m.

For å lykkes som aktivitetsleder/ instruktør må du være   • Engasjert
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Være leken
  • Ha en interesse for undervisning. 
  • Du må være fylt 16 år.

Lommedalen Idrettslag ble stiftet 1. februar 1903. Helt fra starten har Lommedalen Idrettslag vært i vekst. Etter at både fotball- og håndballgruppen vår slo seg sammen med de respektive klubbene, Helset Fotball og Vestre Bærum Håndball, har vi i dag rundt 2.200 medlemmer.

Klubben har opp gjennom årene opprettet flere grupper innenfor de forskjellige idrettsaktiviteter, og drifter i dag Lommedalshallen, fotballbaner og Lommedalen skisenter. Idrettslaget har en rekke idrettstilbud til barn og ungdom som alpint og freeski, langrenn, fotball, basketball og håndball. Vi har også etter skoletid tilbud og andre aktiviteter som; fotballakademi, skileik, håndballskole, allidrett og bandy skole.

 

Vi gleder oss til å høre mer om hva du er interessert i innenfor idrettslaget. 

Send din søknad og en kortfattet CV til gabriella@lil.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.