Lommedalen Opp 2019
Postet av Lommedalens IL den 15. Apr 2019
Lommedalens Idrettslag ønsker velkommen til
Lommedalen OPP
Torsdag 23. mai 2019
Dette er et familiearrangement der både store og små er hjertelig velkommen!
Inviter gjerne familie og venner og bli med på å få Lommedalen i form!
Vi tilbyr eget barneløp, trim-klasser uten tidtaking og konkurranse-klasser med tidtaking:
Sted: Krydsbybakken, Lommedalen skisenter, Slålomveien 40, Lommedalen.
Start: Første start kl. 18.00 (v/ lille grusbane ved Lommedalen skole)
Tidsskjema:
17:00 Avhenting av startnummer i varmestua i slalåmbakken.
Løperbrikkene er montert i startnumrene.
17:00 Salgsboder åpne i bakken og servering i varmestua
18:00 Start trimklasse
18:30 Fellesstart konkurranseklasse
19.15: Fellesstart barneløp
19:30 Premieutdeling
Rennkontor: I varmestua i bunn av slalåmbakken
Startnummer: Utdeles fra kl 17.00. Løperbrikkene er montert i startnumrene.
For å spare tid bes alle sjekke hvilket startnummer de har før startnummer hentes.
Parkering: Parkering på anviste steder på Lommedalen skole + parkering i slalåmbakken. Gangtid ca 10 min fra Lommedalen skole. Beregn litt ekstra tid til parkering. Det er svært begrensede parkeringsmuligheter i området, vi anbefaler derfor flest mulig å reise kollektivt eller ankomme til fots.
Påmelding: Elektronisk påmelding via EQ-timing: Påmelding
Påmeldingsfrist innen onsdag 22. mai kl 14.00. Påmelding mottatt etter dette regnes som etteranmeldelse.
Ved påmelding får du tilsendt faktura på mail som du betaler på samme måte som du betaler andre fakturaer, husk å oppgi KID. Påmelding er gyldig kun når startkontingent er betalt.
Påmeldingen er bindende. Ingen refusjon ved sykdom, skade etc.
Etteranmelding: Etteranmelding kan skje på løpsdagen frem til kl. 17.45. Ekstra startkontingent
kr. 50,- i alle voksne klasser, så lenge vi har ledig startnummer.
Startlister/Resultater: Legges ut på https://www.facebook.com/LommedalenOpp/ og www.lil.no .
Kafeteria: Varm og kald mat og drikke selges fra kiosken i varmestua.
Løype: Lengde 2200 m. Høydestigning på 222 m. Start ved lille grusbane Lommedalen skole, fortsetter ut på Gamle Lommedalsvei frem til Rema 1000, ta opp Slalåmveien og deretter inn Krydsbybakken. Nesten på toppen av Krydsbybakken tar løypa til venstre inn på sti som skal følges frem til målgang ved Haugskollen/Torvmyra.
Kart over løypetrase vil bli lagt ut på våre nettsider.
Klasser/Startkontingent:
Barneløp (500 m uten tidtaking): | |
Barn (0-7 år) | Kr. 30,- |
Trimklasser 2200 m (uten tidtaking): | |
Barn/ungdom (8-18 år) | Kr. 50,- |
Voksen (19 år og eldre) | Kr. 90,- |
Konkurranseklasser 2200 m (med tidtaking): | |
Barn J/G 8-12 år | Kr. 100,- |
Ungdom J/G 13-15 år | Kr. 150,- |
Junior J/G 16-18 år | Kr. 200,- |
Voksen K/M 19 år-49 år | Kr. 200,- |
Voksen K/M 50 år og eldre | Kr. 200,- |
* Inkludert er NFIF-lisens. Adm.gebyr EQ-timing ved betaling tilkommer.
Engangslisens: Tilbakebetaling av engangslisens til utøvere som har helårslisens, men som har blitt belastet for engangslisens integrert i startkostnaden. Vi har valgt å integrere engangslisensen i startavgiften. Det betyr at hvis du har helårslisens, og ønsker å få refundert engangslisensen, kan du benytte NFIFs elektronisk løsning for dette.
Premieutdeling : Premier til alle som fullfører. Deles ut ved målgang.
Premier:
Premiering av topp 3 kvinne og topp 3 herre i konkurranseklassen.
Pengepremie kr. 2000,- for beste tid kvinne og herre.
Ny løyperekord; kr. 1.000,-.
Premiering av vinnere i ungdomsklasser i konkurranseklassen.
Flotte uttrekkspremier foretas etter siste startende klasse.
Løyperekord for menn: 11:12. Satt av Øyvind Sundby, IK Tjalve i 2016.
Løyperekord for kvinner: 13:45. Satt av Karianne Haga, Årdalstangen i 2017.
Veibeskrivelse: Følg skilt mot Lommedalen og kjør innover Lommedalsveien. Kjør opp til venstre ved Slalåmveien og følg veien til du kommer frem til Krydsbybakken
(Lommedalen skisenter). Her står det personell fra arrangør for å vise vei til parkering.
Velkommen - Hilsen Lommedalens IL
Følg oss gjerne på Facebook
Kommentarer
Logg inn for å skrive en kommentar.