Vi søker deg!

Postet av Lommedalen Skisenter den 22. Aug 2018

Stillinger i Lommedalen skisenter:


Heisfører – Du er skisenterets ansikt utad og har ansvar for at store og små kommer seg trygt på heisen ved påstigningen og ser til at veien til toppen både er sikker og hyggelig. Det er viktig at du som søker jobben liker å jobbe med mennesker, være mye ute, være svært tålmodig, ha god fysikk og ville gi alt når det kommer til service.


Dette er en jobb som passer deg som er glad i å være mye ute og trives på dager det er kaldt, så vel som på dager når sola skinner. Du er sosial, har lett for å komme i kontakt med gjester og er vennlig og behjelpelig hvis noen trenger din hjelp.

Det er et krav at du er over 18år for å kunne få denne jobben.


Kassemedarbeider – Som kassemedarbeider har du alltid første møte med våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer spørsmål og problemer. Dette er en jobb som passer for deg som er positiv, behjelpelig og som alltid har et smil på lur.

Det er også viktig at du informerer gjester om relevante ting uten at dem trenger å spørre. Du må også ha ordenssans, være ryddig og tar initiativ.


Du vil også ha ansvar for skiutleien og hjelper kundene med tilpassing av utstyr for en perfekt skidag. 


Snøproduksjon – Vi trenger hjelp til å få produsert snø for sesongen 2018/19,

Liker du å jobbe ute og kan ta i et tak, kan dette være noe for deg. Vi produserer snø fra November – Januar. Arbeidsstedet vil være Lommedalen.


 
 Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.
Hvordan søke? – Send oss en kortfattet søknad og hvilken stilling som søkes på til post@lommedalenskisenter.no 

For skiskole: skiskolen@lommedalenskisenter.no 

Frist for søknad: 31.09.18

Opplæring vil bli gitt i alle stillinger.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.