Påmelding til slalåm, carving og snowboard-kurs i skiskolen er åpen!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 16. Okt 2017

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole!

Påmelding til vinterens kurs i slalåm, carving, twintip, og snowboard er klar. Vi tilbyr kveldskurs, helgekurs, jul- og vinterferie-kurs til barn og voksne på alle nivåer. Juleferiekurs går over 2 dager, helgekurs går over 2 eller 4 dager, kveldskursene varer i 8 uker og Ski- og Snowboardcampen i vinterferien er 3 dager.


NYHET – 2 HELGERS KURS

Nytt for sesongen 2017/18 er 2-helgers kurs – lørdag og søndag 2 helger på rad, i tillegg til vanlige helgekurs lørdag/søndag.


FANTASKIKLUBBEN FOR BARN 4-5 ÅR

«FantaSkiKlubben» er skiskole for de aller minste barna. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas aller første møte med barnebakken, «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil kom til Krydsbybakken i fjor og gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål. Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!


KLIKK DEG VIDERE TIL PÅMELDING HER

Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & SnowboardskoleKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.