Velkommen til Lommedalen Ski & Snowboardskole!

Lommedalen ski- og snowboard skole er ferdig med kurssesongen 2018-2019. Det er fortsatt mulig å bestille privattimer for de som ønsker å finjustere teknikken enda litt til. Bakken vil være åpen frem til påske, så her er det fortsatt tid til å kjøre i bakken. Med dette ønsker vi å takke for en fin kurssesong og håper at vi sees neste år! skulle du være interessert i å være instruktør neste sesong, ikke nøl med å ta kontakt.

Vi tilbyr slalåm-, carving-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre – alt fra kveldskurs gjennom sesongen, til juleferie og helgekurs. Vi har et tett samarbeid med Lommedalen Alpin & Freeski, vi bistår på Lommedalen SkiFestival og vi gjennomfører Ski- og Snowboard Camp i vinterferien.

Mest populært er våre kveldskurs som starter i januar og varer i 8 uker. I tillegg har vi helgekurs (2 dager),
2-helgers kurs (4 dager) og Ski- og Snowboard Camp i vinterferien.


TILBUD TIL FORELDRE 

Denne sesongen gir vi 50 % rabatt på slalåm og carving helgekurs til foreldre som går på kurs samtidig som barna.


FantaSkiKlubben for barn 4-5 år

Trollet Truls inviterer til FantaSkiKlubben!

FantaSkiKlubben er vår skiskole for de minste barna som skal prøve seg på slalåm for aller første gang. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas første møte med barnebakken – «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

Prisen på FantaSkiKlubb-kursene er litt høyere enn for barn fra 6 år. Dette er fordi vi har tettere bemanning og mindre grupper for de minste.


SKIKURS FOR VOKSNE

Vi holder både helge- og kveldskurs for voksne. Vi har flere instruktører med ISIA status (International Ski Instructors Association) og kan derfor garantere at du er i trygge hender uavhengig av ditt nivå.

Vi oppfordrer foreldre som har barn i skiskolen til å delta og gir dere 50 %rabatt på helgekurs.


Vårt motto for våre barnekurs er «Trygg læring gjennom lek», og vi skal gi utfordringer og mestringsfølelse uansett alder og nivå.


PRIVATTIMER

Vi du ha tett oppfølging for deg eller dine barn tilbyr vi privattimer med en - til - en undervisning og i små grupper, for eksempel en familie eller en vennegjeng.


Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Vi setter pedagogikk i høysetet og på vår skiskole skal hver enkelt bli sett og alle skal få god oppfølging i små grupper.


Påmeldingen er åpen!Kontaktinformasjon for skiskolen

Hallgeir: 917 13 822

Julie: 950 80 506

E-post: skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no

Benytt gjerne vårt kontaktskjema – klikk her.

Powered by: Bloc