Henny Reistad fra Bærums Verk løftet Champions League trofeet

Postet av Lommedalens IL den 31. Mai 2021

Henny Reistad fra Bærums Verk sikret klubbens første mesterliga-tittel

En sulten Henny Reistad herjet i søndagens mesterliga-finale mot Brest. Med hele 12 scoringer leverte Verket-jenta en suveren kamp fra start til slutt. Vipers vant tilslutt 34 - 28. Etter kampen legger ikke ekspertene skjul på hva de mener om jenta fra Bærums Verk. Verdens beste, idrett fra en annen planet, MVP, var bare noen få komplementer Henny fikk etter seieren.


Budstikka
- Omtales som verdens beste 


Vi gratulerer Henny med en strålende prestasjon og ønsker henne lykke til videre med ny klubb fom neste sesong. Henny drar videre til Danmark og Esbjerg. Vi har vært så heldige og fått en liten kommentar fra en stolt styreleder og far, Ole Reistad om Henny;

"Henny har spilt mer håndball i Helsethallen enn noe annet sted i verden, og for den saks skyld fotball på banene her på Bærums Verk og i Lommedalen, som hun alltid holdt på med i parallell. Idrett har vært og er venner, glede og også sorg, også har den blitt til noe mer de siste årene. Det å vinne noe som helst tok det mange år før det skjedde, så de mange dagene i Helsethallen og Lommedalshallen, tidlig og sent, er mer enn noe annet det dette er. Akkurat det er jo ganske artig å tenke på når vi prøver å bygge klubb, miljø  og interesse på best mulig måte for alle her hvor vi bor."

                       Bilde: Svein André Svendsen NHFBruk av klubbhus for avslutninger og møter

Postet av Lommedalens IL den 26. Mai 2021

Lommedalens Idrettslag ønsker å informere alle medlemmer om retningslinjene for bruk av klubbhus for evt. avslutninger og møter. Vårt coronautvalg har kommet med en beslutningen etter å ha gått gjennom §13. Definisjon av arrangement.

"Bærum kommune har åpnet opp for visse arrangementer (som cup, turnering og kamp) i sin reviderte Coronaforskrift. Lommedalens IL legger i sin oppfølging vekt på å ivareta de nye reglene opp mot aktivitet utendørs og vil prioritere arbeidet med dette nå før sommeren. På denne bakgrunn vil Lommedalens IL be om at også klubbens medlemmer gjennomfører evt. arrangementer utendørs (herunder sommeravslutninger innenfor de ulike idrettene) der smitterisikoen er vesentlig mindre."

Inntil videre vil vi derfor ha en konservativ holdning til å leie ut klubbhus etc.., men vi vil vurdere dette nærmere når det kommer oppdaterte vurderinger fra sentrale myndigheter og Bærum kommune.Ny informasjon vedrørende covid-19

Postet av Lommedalens IL den 21. Mai 2021

Nye regler og retningslinjer fra formannskapet 

Formannskapet, 21. mai har i dag besluttet følgende lettelser i smitteverntiltakene:

- Barn og unge under 20 år kan delta på organiserte fritidsaktiviteter inne og ute, uavhengig av bostedskommune (lik som tidligere regler)
- Personer over 20 år kan ikke delta på organiserte idrettsaktiviteter innendørs (lik som tidligere regler)
- Arrangementer (treningskamper) innendørs for barn og unge under 20 år: Inntil 50 personer så lenge alle utøverne er bosatt i Bærum kommune. Antallet på 50 inkluderer alle som er til stede, det vil si utøvere, trenere, dommere, foreldre med mer.
- Arrangementer (treningskamper) utendørs for barn og unge under 20 år: Inntil 50 personer, hvor antallet på 50 inkluderer alle som er til stede, det vil si utøvere, trenere, dommere, foreldre med mer.

Gladnyhet fra Stiftelsen Lauvsprett

Postet av Lommedalens IL den 21. Mai 2021

Vi har fått støtte fra Lauvsprett

Lommedalens Idrettslag har fått tildelt kr 100.000,- fra Stiftelsen Lauvsprett til opprustning av varmestua i Lommedalen Skisenter. 
Litt av en nyhet å få i mailboksen før pinsehelgen. Dette kommer så klart utrolig godt med for skisenterets varmestua prosjekt. 

Tusen hjertelig takk til Lauvsprett for tildelingen.
Gratulerer med dagen

Postet av Lommedalens IL den 17. Mai 2021

Lommedalens Idrettslag ønsker alle sammen en riktig god 17.mai. Feir med måte, og ha en strålende dag sammen med venner og familie. HURRA, HURRA, HURRA!

Lommedalen Basket med tildeling fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Lommedalens IL den 3. Mai 2021

Vi starter uken med en gladnyhet

Vi kan informere at Lommedalen Basket har blitt tildelt kr 80 000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til ny skuddmaskin.
Vi gleder oss til å se skuddmaskin i aksjon og ikke minst alle 3 poengene som kommer når sesongen blåses i gang. Vi gratulerer så mye med tildelingen og håper det kommer godt med til forberedelsene til neste sesong.