Lommedalens FIFA20 Cup - 1.runde for nivå 1 og nivå 2

Postet av Lommedalens IL den 6. Apr 2020

1.runde for nivå 1 og nivå 2 er klare

Da er 1.runde i Lommedalens FIFA20 turnering trukket. Husk å følg alle regler som er satt. Les dem godt og masse lykke til.


1.runde må spilles innen tirsdag kl. 18:00.
Dere arrangerer kampene med selv ved å bruke telefonnr eller
gamernavn. Dersom dere ikke får kontakt eller spilt innenfor tiden, skal den som har forsøkt å ta kontakt for å spille kampen gi beskjed til - 41320214. Denne spilleren vinner på walkover.

Innrapportering av kamper
Ta skjermbilde av resultatet og send det til administrator - 41320214
eller erik@lil.no
Viktig at gamernavn er synlig!


Regler:

  • Hvis uavgjort etter 90 min. Omkamp!
  • Plattform: PS4
  • Ikke FIFA Ultimate team
  • Modus: Online treningskamper med vanlige lag (alle tillatt)
  • Omganger: 6 min
  • Hastighet: Normal
  • Best av 1 kamp
0 Kommentar

Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Postet av Lommedalens IL den 4. Apr 2020

Baner og anlegg Corona-stengt i påsken

Midt i alle tiltak og ferietid, vil Lommedalens IL minne om at baner og anlegg er Corona-stengt i påsken! Ta derfor vare på dine medmennesker med å gå foran; ikke bruk baner og anlegg selv om det er fristende når du har tid og ønsker å være aktiv, vi trenger at alle går foran som eksempler for hverandre.

Bærum kommune har åpnet opp for at vi kan starte med organiserte treninger utendørs, foreløpig er vår beslutning at det vil skje over påske. Vi vil beskrive hvordan dette vil skje med en oppdatering i påskeuken. Dette gjelder også treninger i regi av andre grupper i idrettslaget.

Stengte baner og haller gir andre muligheter; LILs Trimpoeng: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil er én mulighet med fine premier fra Verket Sport (https://sport1.no/butikker/verket-sport/), også hjemmetrening (https://www.lil.no/blog/post/157596/lommedalens-ils-hjemmetrening-challenge?ispage=true) med hash-tag’en #lilhjemmetrening funker bra. Lommedalen IL støtter ALLE gode initiativer lokalt for at du kommer deg ut, i bevegelse, uansett hva det er!

God påske til alle i Lommedalen, på Bærums Verk, Rykkinn som ser fram til å være aktive sammen – vi i LIL ser fram til det like mye som dere, samtidig som vi sammen må ta ansvar for hverandre og smittefaren!

Mvh

Styreleder - Ole Reistad0 Kommentar

Over skog og hei - Trimkonkurranse

Postet av Lommedalens IL den 2. Apr 2020

Over skog og hei - Trimkonkurranse

Vi i Lommedalens idrettslag respekterer, men begynner å se oss lei av Covid-19. Derfor har vi etter nøye vurdering bestemt oss for å kjøre ut konseptet vårt Over skog og hei. 

Dette gjør vi på bakgrunn av at vi ser mange av dere bruker naturen vår, noe som er fint i disse dager. Samtidig registreres det også at vi hopes opp ved de mest populære og kjente turplassene våre. Vi håper at vi med en trimkonkurranse kan motivere og inspirere dere alle til å teste ut nye turmål. 

Vi har plassert ut "poster" på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne lokasjoner i Bærumsmarka og Kroksskogen. Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også de mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! I tillegg vil vi premiere de deltagerne som er aktive gjennom året, samt trekke noen fete hovedpremier etter endt sesong. 

Vi liker å se på oss som en aktiv litta bygd, la oss bevise det gjennom en kollektiv turmønstring i 2020. Vi gleder oss til å se deg på tur 


Du finner informasjon under menyen "aktivitetstilbud" og "Over skog og hei".
Meld deg på der eller klikk direkte her: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil
0 Kommentar

Lommedalens IL FIFA20 turnering

Postet av Lommedalens IL den 31. Mar 2020

Lommedalens ILs – FIFA20 Turnering

Vi inviterer alle medlemmer i Lommedalen Idrettslag til FIFA20 turnering.

Meld dere på via superinvite innen 2.april kl 23.59. 


Det er tre ulike nivåer å melde dere på.

Nivå 1 – Profesjonell

Nivå 2 – Semi-profesjonell

Nivå 3 – Nybegynner


For å se oppsett følg med på hjemmesiden til idrettslaget. Der vil det også bli publisert når kampene må gjennomføres. 

Kampene som spilles på hverdager må spilles etter skoletid

Dere arrangerer kampene med selv ved å bruke telefonnr eller gamernavn. 

Dersom dere ikke får kontakt eller spilt innenfor tiden, skal den som har forsøkt å ta kontakt for å spille kampen gi beskjed til - 41320214. Denne spilleren vinner på Walk over. 


Regler:

•    Hvis uavgjort etter 90 min. Omkamp!

•    Plattform: PS4

•    Ikke FIFA Ultimate team

•    Modus: Online treningskamper med vanlige lag (alle tillatt)

•    Omganger: 6 min

•    Hastighet: Normal

•    Best av 1 kamp 


Innrapportering av kamper 

Ta skjermbilde av resultatet og send det til administrator - 41320214 eller erik@lil.no

Viktig at gamernavn er synlig! 


MELD DEG PÅ HER
https://www.superinvite.no/#/invitation/1cd035a313edec52ac8f69c27aba683f

0 Kommentar

Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte

Postet av Lommedalens IL den 30. Mar 2020

Lommedalens IL permitterer – og ber om DIN støtte!

Lommedalens IL er i likhet med andre idrettslag rammet av koronaepidemien. I tråd med retningslinjer fra myndighetene, og som en del av den nasjonale dugnaden for å beskytte risikogrupper og redusere trykket på våre felles helsetjenester, er våre anlegg stengt og all aktivitet er opphørt inntil videre.

Hovedstyret i Lommedalens IL har på denne bakgrunn tatt den vanskelige beslutning om å permittere alle midlertidig ansatte i hele idrettslaget, i tillegg til ansatte der idretten er på vei ut av sesong (basket, langrenn, alpint, håndball). Hovedstyret går til et slikt tiltak ut fra at klubben i første rekke skal bruke ressursene på å skape aktivitet sammen med medlemmene. Når det ikke er mulig må vi på best mulig måte ta vare på de midlene klubben rår over til forholdene igjen ligger til rette for å skape aktivitet for alle i dalen.

Dette påvirker oss alle. De som i dag permitteres fra Lommedalens IL er våre egne ungdommer som tjener litt på å gjøre mye for mange andre. Vi håper å snart ha de alle tilbake i aktivitet for deg og oss i Lommedalen.

Når vi nå ser oss nødt til å gå til steget å permittere ansatte trenger vi DIN forståelse og støtte. Vi ber derfor om romslighet når treningsavgifter og medlemskap skal betales. For deg som nå trenger et håndslag fra oss – ta kontakt – så kommer vi oss igjennom dette sammen. Vi tar gjerne i mot deres tilbakemelding på dette og på forslag dere har på hvordan vi skal håndtere denne situasjonen til beste for klubb og alle dere medlemmer.

På vegne av Lommedalens ILs hovedstyre,

Ole Reistad

Styreleder0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline