FOTBALLENS FESTDAG 2019

Postet av Lommedalens IL den 20. Jun 2019

FOTBALLENS FESTDAG SØNDAG 18. AUGUST

 

Snart sommerferie for små og store, men allerede nå vil vi gjerne invitere dere til Fotballens Festdag! Vi ønsker alle bygdas fotballspillere og skoleelever med familier, venner, trenere og lærere hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 2019 søndag 18.august fra kl 13.

Velkommen til konsert og showkamp, masse moro i Fanzone, og ikke minst Eliteseriekampen mellom Stabæk og Kristiansund kl 16!

Dette skal være en fotballfest med mening og årets tema er:
Netthets – vi har alle et ansvar!

Vi går snart et nytt skoleår i møte, og mange både gleder og gruer seg - mange tanker og følelser svirrer i små og store hoder. Å takle skolehverdagen, med plikter og forventninger, er krevende nok i seg selv, og for noen blir denne hverdagen ekstra utfordrende. 

Vi lever i en tid der netthets og nettmobbing er et økende problem. Samtidig ser vi også tendenser til at språket utvikler seg i en røffere og mer vulgær retning, særlig blant barn og unge.

Foreldre, trenere, lagledere, lærere, lagkamerater, klassekamerater, søsken og venner, alle har vi et ansvar. Et ansvar for å se og ta vare på hverandre. Og for å skape bevissthet rundt språkbruk – og måten vi snakker til og om hverandre på.

Det er her Stabæk som fotballklubb ønsker å ta sin del av ansvaret. Vi vil at våre trenere, ledere og spillere skal vise vei, være gode eksempler i hverdagen. Vi ønsker at unge jenter og gutter i alle klubber og på alle skoler skal oppleve treningsfelt, garderobe, skolegård og klasserom som trygge og gode «havner».

På «Fotballens festdag 2019» skal vi feire det nye skoleåret – men vi må ikke glemme å passe på hverandre, vi må ha øyne og ører åpne. Stopp hetsen. Nå.

Billetter:

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Bestilling av billetter til hele lag/store grupper kan gjøres til Ellen Rønning: ellen.ronning@stabak.no

 

Vi sees på Nadderud stadion. Alltid. Uansett

 KARIN, SINDRE OG SIMEN KLUBBMESTERE!

Postet av Lommedalens IL den 14. Jun 2019

KARIN, SINDRE OG SIMEN KLUBBMESTERE!

Lommedalen basket avholdt sitt årlige klubbmesterskap i straffeskyting tirsdag 11. juni. Karin Ranes Aslaksen, Sindre Ruud Møller og Simen Dahle Kristiansen gikk av med seieren i hver sin klasse.

 38 deltakere var med da klubbmesterne i straffeskyting skulle kåres. Det ble en jevn og spennende affære i alle klassene. Blant de yngste jentene (født 2007 eller senere) var det altså Karin som gikk av med seieren etter å ha truffet på 19 av 30 skudd, en pen treffprosent på 63. Men hun fikk følge til døra av fjorårsvinner Astrid Laugen, som senket 18 skudd. Like imponerende var det at Kristin Ranes Aslaksen, som er født i 2010, kapret 3. plassen, med sine 13 treff! Sterk familie-innsats var det også av familien Ranes Aslaksen med 1. og 3. plass!

 Blant de yngste gutta (født 2007 eller senere) ble det enda jevnere. Etter 30 skudd var det helt likt mellom fjorårsvinner Ola Lindbråten og Sindre Ruud Møller. Begge hadde truffet på 23 skudd, en imponerende treffprosent på 76,7! Dermed måtte det omskyting til for å kåre vinneren. Begge traff på sitt første skudd, men Ola bommet på sitt andre, mens Sindre traff. Dermed vippet det i Sindres favør denne gangen.

 Den eldste klassen (alle som er født 2006 eller senere) ble preget av at ingen 06-ere kunne komme grunnet en bursdag. Dermed var det opp til fire 05-ere å sørge for at spillerne faktisk slo de mange foreldrene som deltok. Det klarte de, takket være Simen. Men jammen måtte det ikke omskyting til for å kåre vinneren i denne klassen også. For pappa Torbjørn Møller klarte nemlig også å treffe på 16 skudd, det samme som Simen. Men Simen reddet æren til spillerne og stakk av med tittelen etter omskytingen. I denne klassen var det for øvrig også omskyting om 3. plassen. Nemlig mellom to av laglederne på G06-07, Mari Bergan og Elise Langerød, en duell Elise gikk seirende ut av.

 Dermed sto også familien Ruud Møller for en flott familie-innsats, med seier i den yngste gutteklassen og 2. plass i den eldste klassen!

 Vi gratulerer alle medaljevinnerne og alle andre deltakere med flott innsats!

 Her er resultatene:

 Jenter født 2007 og senere:
 1. Karin 19 treff, 2. Astrid 18, 3. Kristin 13, 4. Juliane og Frida 12, 6. Ella og Tara 11, 8. Julie 10, 9. Pernille 9, 10. Emilie 8, øvrige deltakere: Juliane, Hulda, Isabelle

 Gutter født 2007 og senere:
 1. Sindre 23 + 2 treff, 2. Ola 23 + 1, 3. Markus 21, 4. Marius 20, 5. Ruben 18, 6. Olaf 15, 7. Jakob T. 14, 8. Magnus og Jakob A. 7, øvrige deltakere: Sondre, Henrik, Oscar

 Alle født 2006 og tidligere:
 1. Simen 16 + 1 treff, 2. Torbjørn 16, 3. Elise 11 + 1, 4. Mari 11, 5. Tove, David og Mats 10, 8. Kristine 9, 9. Bram 8, 10. Mathias 7, 11. Jon og Dag 5, 13. Maria 3

Arkan Resul vant den aller første Eserien i FIFA

Postet av Lommedalens IL den 29. Mai 2019

Arkan Resul og Vålerenga vant debutsesongen av Eserien

På søndag ble den aller første Eserien i FIFA spilt på Ullevål.
Vi ønsker å gratulere Lommedalen A-lagsspiller, Arkan Resul med en fantastisk innsats, der laget hans Vålerenga vant mot Brann i finalen. Arkan ble også kåret til årets spiller i Eserien.


Les mer om sluttspillet på Ullevål
https://www.gamer.no/artikler/e-sport-valerenga-vinner-debutsesongen-av-eserien/466194


Arkan Resul var en av flere kjendiser som stakk innom EatMoveSleep cupen tidlig i mai. Arkan var tilstedte begge dager for å sjekke stemningen på feltet i Lommedalen og for å prate med unge barn og ungdom om eFotball fenomenet som virkelig har tatt av i norsk idrett det siste året. Arkan var også veldig opptatt med å tilby tips og triks til barn og ungdom som ønsket å utfordre han FIFA. Han pratet også litt om hvordan det var å være eFotball proff og hva som må til. 


Storfint besøk fra Kilde og Haugen

Postet av Lommedalens IL den 22. Mai 2019

Lommedalen fikk besøk fra Aleksander A. Kilde og Leif Kristian N.Haugen

Torsdag 9.mai ble barn, ungdom, foreldre og trenere invitert til varmestua. Det var duket for storfint besøk fra Lommedalens egne alpintess, Aleksander Kilde og Leif Kristian Haugen.


Alpintutøverne snakket litt om sesongen og litt om Lommedalens IL. De ble videre satt på prøve da alle de oppmøtte kunne stille dem spørsmål om alt og ingenting. Her kom det mye gode spørsmål og noen morsomme, slik at gutta måtte trekke litt på smilebåndet.


De trakk frem et veldig viktig poeng vedrørende å være en individuell utøver på et lag.
Enhver utøvere kan ha en dårlig dag, uansett hvilken idrett man konkurrerer i. Blir man ikke tatt ut på et lag, kjører ut eller lignende, er det lov å være lei og sur der og da. Men det aller viktigste er at du kunne glede deg over lagets eller lagkameratens prestasjon.

Det er laget som gjør deg god, det er ingen som vinner alene. Dette gjelder både lagidrett og individuell idrett


Gutta er allerede i gang med årets sesongforberedelser og er klare for en ny sesong. Vi gleder oss til neste sesong og skal følge med, med norske flagg og Lommedalenskjerf foran TV-skjermen.


Velkommen til LommedalsUka 2019

Postet av Lommedalens IL den 21. Mai 2019

Velkommen til Lommedalsuka - Aktiviteter for store og små

Vi har gleden av å invitere alle barn og ungdom til Lommedalsuka.

LommedalsUka vil tilby ulike aktiviteter til alderen 7 år og opp til 15 års alderen.
Noen av våre tilbud har de fleste deltatt på før, men vi åpner også helt nye aktiviteter som er spennende, gøyale og vil treffe flere barn og ungdom. LommedalsUka ønsker å treffe alles interesser!


LommedalsUka - Uke 26
1. Tine Fotballskole (f. 2012 - 2007)
2. FotballCamp (f. 2006 - 2004)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. Kultur/Drama (f. 2012 - 2007)

LommedalsUka - Uke 33
1. Tine Fotballskole (f. 2013 - 2007)
2. VBHK/LIL Håndballskole (f. 2008 - 2005)
3. Breddeidrett (f. 2009 - 2004)
4. eFotball (f. 2006 - 2004)


Mattilbudet i LommedalsUka:
Lommedalens Idrettslag ønsker å tilby et sunt lunsjtilbud til våre deltakere.
Alle aktiviteter får servert hjemmelagd varm/kald lunsj hver dag, pluss masse forskjellig frukt. Idrettslaget er 1 av 38 klubber som er EMS ambassadør og vil kjøre en sunn linje på alle våre aktiviteter.

Vårt mål er at barn, unge og voksne fra tidlige barneår skal etablere gode levevaner.
Husk å meld ifra allergier, vi ordner egne måltid for allergikere.


Les mer om LommedalsUka og alle aktivitetene som tilbys. Informasjon, kontaktpersoner og masse mer nyttig skriv.
https://www.lil.no/p/45006/lommedalsukaLevert av IdrettenOnline