Bærum Golfklubb tilbyr spillerett ut juli

Postet av Lommedalens IL den 8. Jul 2020

SPILLERET UT JULI

Vår samarbeidspartner Bærum Golfklubb kan tilby spillrett ut Juli til kun kr 1 990,-. Prisen inkluderer også en protime med en av deres kompetente trenere.

Les mer her
https://bmgk.no/…/…/tilbud-om-fritt-spill-i-juli-pa-barum-gk0 Kommentar

Lommedalsmagasinet 2020 er ute

Postet av Lommedalens IL den 3. Jul 2020

Har du sjekket postkassen din?
Har du kanskje lest ferdig den siste krimboka fra Jo Nesbø og sliter med å finne noe nytt lesematerielle i sommer? Sjekk postkassen din, len deg tilbake i godstolen og les årets Lommedalsmagasin.

Lommedalsmagasinet 2020 har nå endelig blitt levert ut og vi kan anbefale årets magasin på det sterkeste. Les alt ifra G05 sin kamp mot brasil i Dana cup til Aleksander A.Kildes artikkel, "fra revunge til verdens beste". 
0 Kommentar

Historiens første basketcamp

Postet av Lommedalens IL den 1. Jul 2020

HØY STEMNING, VELLYKKET CAMP

Da er Lommedalen baskets aller første camp ved veis ende. Og det er ingen hvem som helst som har øst av sin kunnskap. Mandag var Harald Eika Frey og Ståle Frey instruktører, og tirsdag var det Nanna Sand som var hovedattraksjon. 24 deltakere har trent og lært og gått fornøyde hjem. Etter at coach Stig Omland hadde pøst på med sin kunnskap gjennom flere dager, var tiden til slutt inne for finaler og kåringer. Det ble mange jevne og spennende dueller.

Det var finaler for kåring av capens beste skytter både blant jenter og gutter. I jentefinalen ble til slutt Karin ganske suveren vinner. I guttefinalen var det langt jevnere, men Sindre trakk til sist det lengste strået.

Så var det duket for finale i 3 mot 3-turneringen. Finalen ble jevnspilt til siste slutt, men vinnere ble Tara, Viktoria, Markus og Jakob T.

Helt på tampen skulle campens MIP-er (Most Improved Player) og All Star-lag kåres. Alle coachene hadde avgitt stemmer. MIP blant jentene ble Tara. Mens Marius ble kåret til MIP blant guttene.

Følgende spillere ble tatt ut på campens All Star-lag: Astrid, Isabelle, Ella, Ola og Markus.

Vi gratulerer alle vinnerne!
Mange benyttet seg også av å bli med på den sosiale avrundingen av campen på Burudvann litt senere på ettermiddagen.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt til avviklingen av campen, alle coachene og alle som har jobbet i kulissene både i forkant og under campen! Ting gjør seg ikke selv. Dere har gjort en kjempejobb!

Alt i alt må det være dekning for å si at dette ble en vellykket camp! Kanskje gir det inspirasjon til en form for gjentagelse senere? Flere foreldre har allerede ytret ønske om det.

Men nå skal vi alle unne oss en svært velfortjent sommerferie. Håper mange er inspirert til å trene gjennom sommeren! Vi sees til høsten!0 Kommentar

Kontoret holder stengt i uke 29 og 30

Postet av Lommedalens IL den 29. Jun 2020

Administrasjonen ønsker alle en riktig god sommer.

Kos dere masse så gleder vi oss til å starte opp igjen i uke 31. Kontoret er stengt i uke 29 og 30.
0 Kommentar

Barne- og ungdomsidrett gjenåpner fra 1. august

Postet av Lommedalens IL den 24. Jun 2020

Full idrettsaktivitet for barn- og ungdom fra 1. august

– Jeg er glad for at jeg nå har fått anledning fra helsemyndighetene til å gjenåpne barne- og ungdomsidretten fra 1. august. Vi vet hvor viktig idrett er som møteplass og sosial arena for barn og unge over hele landet, og dette er nok et skritt i retning av normalisering i samfunnet, sier kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja. 

Les hele beskjeden fra regjeringen

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/ytterligere-gjenapning-av-barne--og-ungdomsidrett-fra-1.-august/id2715666/?fbclid=IwAR1S9MNoCjOMAUibn9QGtUiTeByy4tXy1NaiZxBOX8ZQ2vs5E_aHc1IboGI 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline