Velkommen tilVi tilbyr slalåm-, carving-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre - alt fra kveldskurs igjennom sesongen, til juleferie og helgekurs. Vi har et tett samarbeid med Lommedalen Alpin & Freeski, vi bistår på Lommedalen SkiFestival, og vi gjentar fjorårets suksess med Ski- og Snowboardcamp i vinterferien.

Juleferiekurs går over 2 dager, helgekurs går over 2 eller 4 dager, kveldskursene varer i 8 uker og Ski- og Snowboardcampen i vinterferien er 3 dager. Klikk her for kursoversikt.


NYHETER

2 helgers kurs

Nytt for sesongen 2017/18 er 2-helgers kurs – lørdag og søndag 2 helger på rad, i tillegg til vanlige helgekurs lørdag/søndag. Disser kursene går over to helger etter hverandre, til sammen 4 ganger 1,5 timer.

FantaSkiKlubben for barn 4-5 år

Trollet Truls inviterer til FantaSkiKlubben!

FantaSkiKlubben er vår skiskole for de aller minste barna. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas aller første møte med barnebakken – «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil kom til Krydsbybakken i fjor og gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

Prisen for å delta på FantaSkiKlubb-kursene er litt høyere enn for barn fra 6 år. Dette er fordi vi ønsker en mye tettere bemanning for de minste, slik at vi kan ha små grupper og følge opp etter behov.


CARVING FOR FORELDRE MED BARN I SKISKOLEN
Vi inviterer alle foreldre til å delta på carvingkurs mens barna er på skiskolen, både på ukedager og i helgene. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet – vi gir dere 10 % rabatt.Vårt motto for våre barnekurs er «Trygg læring gjennom lek», og vi skal gi utfordringer og mestringsfølelse uansett alder og nivå.


Vi har nybegynnerkurs for de som aldri har prøvd slalåm eller snowboard før, og vi har kurs og privattimer for ungdom og voksne som ønsker å perfeksjonere carvingsvingene sine i svartløypa.

Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Vi setter pedagogikk i høysetet og på vår skiskole skal hver enkelt bli sett og alle skal få god oppfølging i små grupper.


Påmelding for sesongen 2017/18 er klar - klikk her!Kontaktinformasjon for skiskolen

Telefon: +47 986 75 013
E-post: skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no

Benytt gjerne vårt kontaktskjema – klikk her.No images was found.

Lommedalen Skiskole

- HVILKET NIVÅ SKAL JEG VELGE?

- PRISER

- PÅMELDING

Levert av IdrettenOnline