Velkommen tilVi tilbyr slalåm-, carving-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre - alt fra kveldskurs igjennom sesongen, til juleferie og helgekurs. Vi har et tett samarbeid med Lommedalen Alpin & Freeski, vi bistår på Lommedalen SkiFestival, og vi skal denne sesongen ha ski- og snowboardcamp i vinterferien.

Kveldskursene går over 5 eller 8 uker, helge- og juleferiekurs over 2 dager og vinterferiecampen er 3 dager.


NYE KURS MED OPPSTART UKE 7

Vi starter opp med nye 5 ukers kurs fra og med uke 7 (13.-16.02). Det blir lysere ettermiddager framover og flotte forhold - sesongen er ofte på sitt beste mellom vinterferien og påsken. Dette er i tillegg en fin mulighet til å ta steget fra nybegynner til øvet, og bli enda flinkere i bakken. Så hva venter du på? Påmelding her


NYHETER!
Denne sesongen inviterer vi alle foreldre til å delta på carvingkurs mens barna er på skiskolen. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet - og vi gir dere 25 % rabatt.

Vi gjennomfører for første gang i skiskolens historie twintip / freeski-kurs for voksne. Kurset går over en helg og du vil lære grunnleggende teknikk på hopp og rails. Dette er et lavterskelkurs som passer absolutt alle!


Vårt motto for våre barnekurs er «Trygg læring gjennom lek», og vi skal gi utfordringer og mestringsfølelse uansett alder og nivå.


Vi har nybegynnerkurs for de som aldri har prøvd slalåm eller snowboard før, og vi har kurs og privattimer for ungdom og voksne som ønsker å perfeksjonere carvingsvingene sine i svartløypa.

Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Vi setter pedagogikk i høysetet og på vår skiskole skal hver enkelt bli sett og alle skal få god oppfølging i små grupper.Klikk her for kursoversikt og påmelding 2016/17Kontaktinformasjon for skiskolen

Telefon: +47 975 12 819
E-post: skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no
Powered by: Bloc