Velkommen tilVi tilbyr slalåm-, carving-, twintip- og snowboard-kurs til barn og voksne i alle aldre - alt fra kveldskurs igjennom sesongen, til juleferie og helgekurs. Vi har et tett samarbeid med Lommedalen Alpin & Freeski, vi bistår på Lommedalen SkiFestival, og vi gjentar fjorårets suksess med Ski- og Snowboardcamp i vinterferien.

Juleferiekurs går over 2 dager, kveldskursene varer i 8 uker og helge- og Ski- og Snowboardcampen i vinterferien er 3 dager.

Nytt for sesongen 2017/18 er 2-helgers kurs – lørdag og søndag 2 helger på rad, i tillegge til vanlige helgekurs lørdag/søndag.


CARVING FOR VOKSNE
Vi innviterer alle foreldre til å delta på carvingkurs mens barna er på skiskolen. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet – vi gir dere 25 % rabatt.

Vi skal for første gang i skiskolens historie gjennomføretwintip / freeski-kurs for voksne. Kurset går over en helg og du vil lære grunnleggende teknikk på hopp og rails. Dette er et lavterskelkurs som passer absolutt alle!


Vårt motto for våre barnekurs er «Trygg læring gjennom lek», og vi skal gi utfordringer og mestringsfølelse uansett alder og nivå.


Vi har nybegynnerkurs for de som aldri har prøvd slalåm eller snowboard før, og vi har kurs og privattimer for ungdom og voksne som ønsker å perfeksjonere carvingsvingene sine i svartløypa.

Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Vi setter pedagogikk i høysetet og på vår skiskole skal hver enkelt bli sett og alle skal få god oppfølging i små grupper.


Påmelding for sesongen 2017/18 blir tilgjengelig i begynnelsen av oktober.Kontaktinformasjon for skiskolen

Telefon: +47 975 12 819
E-post: skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no
Powered by: Bloc