Vi søker instruktører til slalåm-, twintip- og snowboardkurs sesongen 2018/19


Er du glad i å stå på ski eller snowboard, utadvendt og liker å jobbe med mennesker?

Vi søker instruktører til kveldskurs, helgekurs og camp i vinterferien. For å jobbe som instruktør i skiskolen må du ha trener 1 kurs fra Norges Skiforbund eller trinn 1 fra DNS (Den Norske Skiskole). Det er en fordel om har erfaring med å jobbe med barn.


Instruktørkurs i Saalbach, Østerrike 5.-12. januar 2019

Vi arrangerer alpint trinn 1 og 2 i Saalbach i Østerrike samarbeid med 4elements og Snow Academy Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. DNS trinn 1 alpint er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

KLIKK HER FOR MER INFO OG PÅMELDING

 

Våre skiskolekurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.15 -19.30 og hver helg mellom 10 og 14 i tillegg til juleferiekurs og camp i vinterferien.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema under.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.


Dette kan bli ditt «kontor» i vinter!


Søknad skiskolen

Levert av IdrettenOnline