G16 VIDERE I NM!!

Postet av Lommedalens IL den 30. Mar 2017

G16 klarte det umulige.

Vi gratulerer vårt eget G16-lag med og komme enda et stykke videre i NM! Det er kun 1.divisjonslag (og interkrets) som blir invitert til å spille NM-kvalik, og fordi Lommedalen har spilt i 1.divisjon en stund nå, fikk de tilbudet om NM-kvalik i vinter. De klarte seg gjennom kvaliken, og trakk som kjent interkrets-laget Sprint-Jeløy i neste mellomspillsrunde.

Der ble det seier til våre gutter etter en utrolig spennende kamp. Guttene lå under 0-2, men snudde kampen helt på hodet og ledet 4-2 til det gjenstod 10 minutter. Østfoldlaget klarte dessverre å score to mål ila de siste 10 minuttene, og kampen gikk til ekstraomganger og straffekonk. Der var det Lommedalen som trakk det lengste strået og vant 4-2 i straffekonken. Dermed gikk de videre til neste runde, hvor de skal møte selveste Fredrikstad FK på bortebane! Vi gratulerer!"