Hallgeir Thorbjørnsen

Hallgeir Thorbjørnsen

Påmelding til slalåm, carving og snowboard-kurs i skiskolen er åpen!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 16. Okt 2017

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole!

Påmelding til vinterens kurs i slalåm, carving, twintip, og snowboard er klar. Vi tilbyr kveldskurs, helgekurs, jul- og vinterferie-kurs til barn og voksne på alle nivåer. Juleferiekurs går over 2 dager, helgekurs går over 2 eller 4 dager, kveldskursene varer i 8 uker og Ski- og Snowboardcampen i vinterferien er 3 dager.


NYHET – 2 HELGERS KURS

Nytt for sesongen 2017/18 er 2-helgers kurs – lørdag og søndag 2 helger på rad, i tillegg til vanlige helgekurs lørdag/søndag.


FANTASKIKLUBBEN FOR BARN 4-5 ÅR

«FantaSkiKlubben» er skiskole for de aller minste barna. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas aller første møte med barnebakken, «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil kom til Krydsbybakken i fjor og gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål. Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!


KLIKK DEG VIDERE TIL PÅMELDING HER

Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & Snowboardskole
Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 6. Okt 2017

Er du glad i å stå på ski eller snowboard og ønsker en jobb på kveldstid og i helger ved siden av jobb eller studier?

Da bør du lese videre! Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører til slalåm- twintip- og snowboardkurs i Lommedalen skisenter for sesongen 2017/18. Det er en fordel om du har instruktørkurs trinn 1 eller trener 1 kurs og at du har erfaring med å jobbe med barn.


Instruktørkurs i Saalbach i Østerrike

I desember arrangerer vi instruktørkurs i Saalbach for både slalåm og snowboard i samarbeid med 4elements og Snow Academy i Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kursene er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

Dette kurset passer perfekt for studenter og foreldre som ønsker å jobbe i skiskole eller som ønsker innblikk i hvordan man på en effektiv og pedagogisk måte lærer barn å stå på ski.

Alle som blir med på kurset, har gode muligheter for å få jobbe i Lommedalen Ski- og Snowboardskole denne sesongen.


MER INFO OG PÅMELDING HER


Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.15-19.30 og i helger mellom kl. 10 og 17 i tillegg til jul- og vinterferie.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema her.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.


Men vennlig hilsen Lommedalen Ski & SnowboardskolePowered by: Bloc