Hallgeir Thorbjørnsen

Hallgeir Thorbjørnsen

Påmelding til slalåm, carving og snowboard-kurs i skiskolen er åpen!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 16. Okt 2017

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole!

Påmelding til vinterens kurs i slalåm, carving, twintip, og snowboard er klar. Vi tilbyr kveldskurs, helgekurs, jul- og vinterferie-kurs til barn og voksne på alle nivåer. Juleferiekurs går over 2 dager, helgekurs går over 2 eller 4 dager, kveldskursene varer i 8 uker og Ski- og Snowboardcampen i vinterferien er 3 dager.


NYHET – 2 HELGERS KURS

Nytt for sesongen 2017/18 er 2-helgers kurs – lørdag og søndag 2 helger på rad, i tillegg til vanlige helgekurs lørdag/søndag.


FANTASKIKLUBBEN FOR BARN 4-5 ÅR

«FantaSkiKlubben» er skiskole for de aller minste barna. Vi har en leken og fantasifull tilnærming til barnas aller første møte med barnebakken, «FantaSkibakken», hvor de lærer å stoppe, ploge og svinge. Trollet Truls, reven Rasmus og elgen Egil kom til Krydsbybakken i fjor og gleder seg til å bli kjent med flere barn denne sesongen!

KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund. Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål. Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!


KLIKK DEG VIDERE TIL PÅMELDING HER

Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & Snowboardskole
Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 6. Okt 2017

Er du glad i å stå på ski eller snowboard og ønsker en jobb på kveldstid og i helger ved siden av jobb eller studier?

Da bør du lese videre! Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører til slalåm- twintip- og snowboardkurs i Lommedalen skisenter for sesongen 2017/18. Det er en fordel om du har instruktørkurs trinn 1 eller trener 1 kurs og at du har erfaring med å jobbe med barn.


Instruktørkurs i Saalbach i Østerrike

I desember arrangerer vi instruktørkurs i Saalbach for både slalåm og snowboard i samarbeid med 4elements og Snow Academy i Saalbach. Alle våre kurs er godkjent av og følger Den Norske Skiskole (DNS) sin rammeplan. Kursene er også godkjent som trener 1 kurs i Norges Skiforbund.

Dette kurset passer perfekt for studenter og foreldre som ønsker å jobbe i skiskole eller som ønsker innblikk i hvordan man på en effektiv og pedagogisk måte lærer barn å stå på ski.

Alle som blir med på kurset, har gode muligheter for å få jobbe i Lommedalen Ski- og Snowboardskole denne sesongen.


MER INFO OG PÅMELDING HER


Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.15-19.30 og i helger mellom kl. 10 og 17 i tillegg til jul- og vinterferie.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema her.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.


Men vennlig hilsen Lommedalen Ski & SnowboardskoleNye kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 17. Aug 2017

Bli med på kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann!

Lommedalens Idrettslag inviterer til introduksjonskurs i brettpadling i samarbeid med 4elements.

Brettpadling er lett å lære og er en morsom aktivitet for hele familien. Det er en lav terskel for å komme seg ut på vannet uten kajakk eller båt – det finnes oppblåsbare brett i trillebag/ryggsekk som man kan ta med på bussen eller legge bak i bilen. Brettene er meget stabile og man kan ha med sekk og bagasje på brettet.


SUP er fortsatt en ganske ny aktivitet i Norge, men har blitt en mer og mer populær aktivitet i Oslofjorden, langs kysten og på mange vann rundt omkring. Det er det mange grunner til!


"Vannrenn" med god treningseffekt

Med SUP kan man surfe bølger, man kan padle rolig i solnedgang eller man kan dra på langtur. I tillegg oppdager flere og flere den gode treningseffekten – spesielt for mage, rygg og brystmuskulaturen. Noen kaller SUP for "Vannrenn" siden det er en perfekt treningsform for langrennsløpere i sommerhalvåret.


Introduksjonskurs på Burudvann

Burudvann har en flott sandstrand, er godt skjermet for vind og dermed perfekt for brettpadling. Kurset gir god balanse på brettet, og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen. Det brukes oppblåsbare SUP-brett og deltakerne vil få innblikk i hvordan man rigger utstyret.

Kurset går over to tirsdager, 29. august og 5. september på Burudvann. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med – her vil du lære alt du trenger for å kunne bli trygg på brettet. 4elements stiller med alt av nødvendig utstyr.

Etter kurset er det muligheter for å leie brett for å prøve seg på egenhånd.


Klikk her for info og påmelding via SuperInvite

Kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann - Nye datoer!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 8. Jun 2017

Nå kan du bli med og prøve brettpadling i Lommedalen!

SUP - Stand up padling - paddleboarding - brettpadling (kjært barn har mange navn..) er fortsatt en ganske ny aktivitet i Norge, men har blitt en mer og mer populær aktivitet i Oslofjorden, langs kysten og på mange vann rundt omkring. Det er det mange grunner til!

Brettpadling er lett å lære og er en morsom aktivitet for hele familien. Det er en lav terskel for å komme seg ut på vannet uten kajakk eller båt – det finnes oppblåsbare brett i trillebag/ryggsekk som man kan ta med på bussen eller legge bak i bilen. Brettene er meget stabile og man kan ha med sekk og bagasje på brettet.

"Vannrenn" med god treningseffekt

Med SUP kan man surfe bølger, man kan padle stille i solnedgang eller man kan dra på langtur. I tillegg oppdager flere og flere den gode treningseffekten – spesielt for mage, rygg og brystmuskulaturen. Noen kaller SUP for "Vannrenn" siden det er en perfekt treningsform for langrennsløpere i sommerhalvåret.

Lommedalen Idrettslag inviterer i samarbeid med 4elements til introduksjonskurs. 4elements har holdt padlekurs i Oslo-området i 5 år og drives av Hallgeir Thorbjørnsen, som også er leder for Lommedalen Ski- og Snowboardskole. Hallgeir er sertifisert instruktør fra ISA (International Surfing Association) og stiller som instruktør på kurset.

Introduksjonskurs på Burudvann

På grunn av uvanlig mye vind og regn den 7. har vi forskjøvet kurset, og det er i skrivende stund fortsatt noen ledige plasser.

Kurset går over to onsdager, 14. og 28. juni på Burudvann. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med – her vil du lære alt du trenger for å kunne bli trygg på brettet. 4elements stiller med alt av nødvendig utstyr.

Kurset gir god balanse på brettet, og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen. Det brukes oppblåsbare SUP-brett og deltakerne vil få innblikk i hvordan man rigger utstyret.

Etter kurset er det muligheter for å leie brett for å prøve seg på egenhånd.

KLIKK HER FOR MER INFO OG PÅMELDING VIA SUPERINVITE

Ski- og Snowboard CAMP i vinterferien

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 11. Feb 2017

Gjør dere klare til vinterferien!

For da inviterer vi barn og ungdom i alderen 5 til 17 år til 3 dagers ski- og snowboardcamp fra kl. 09.00-15.00. Dato er mandag 20. februar til onsdag 22. februar. Vi stiller med et variert program tilpasset deltakere på alle nivåer på slalåm, twintip og snowboard. Det blir lek og læring, uformelle konkurranser og servering av lunsj i varmestua. Vi har kvalifiserte instruktører og trenere med erfaring fra både klubb og skiskole. For påmelding klikk her.


Aktiviteter:

  • Oppvarmings-aktiviteter / bli kjent
  • Kurs / trening
  • Slalåmløype
  • Skicross
  • Parallellslalåm
  • Kuleløype
  • Hopp og rails
  • Slopestyle
  • Bigjump
  • med mer

Program:

08.30-09.00: Oppmøte i varmestua

09.00-10.00: Oppvarming og uteaktiviteter

10.00-12.00: Kurs, trening og ski- og snowboardaktivteter

12.00-13.00: Lunsj

13.00-14.00: Kurs, trening og ski- og snowboardaktivteter

14.00-15.00: Frikjøring / avslutning dag 3

15.00-15.30: Henting

Det kan bli endringer i programmet.


Priser:

Uten sesongkort: Kr 1900,-
Med sesongkort: Kr 1600,-
Deltakere SkiLeik og skiskolekunder: Kr 1600,-

Prisene er inkludert heiskjøring.

For påmelding klikk her.

Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund.

Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 4000 7333 dersom du har spørsmål.

Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!

Med vennlig hilsen
Lommedalen Ski- og SnowboardskolePowered by: Bloc