Hallgeir Thorbjørnsen

Hallgeir Thorbjørnsen

Årets julegavetips: Gi et ski- eller snowboardkurs!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 8. Des 2016

Er du på jakt etter den perfekte julegave til den som har alt? Vi har kurs for store og små!

Opplevelser er den nye gaven, og hva er vel bedre enn å lære noe nytt?


Husker du mestringsfølelsen du fikk når du klarte å stå ned den store bakken for første gang, helt på egenhånd? Hva med å gi denne følelsen videre til barna dine? Eller synes du kanskje mannen burde få ut fingeren og endelig lære seg å stå på twintip slik som barna? Kanskje dere kan gå på kurs sammen? Et skikurs er også perfekt for de med nyttårsforsett om å bli mer aktive.


Nytt av året er at du i tillegg til å melde på deg selv, også kan velge å gi bort et kurs i julegave. Vi ordner med "gavekort" som kan ligge under treet. Så hva venter du på? Bli årets favoritt-julenisse!

For mer informasjon om hvilke kurs vi tilbyr, se kursdatoer og påmelding her.

Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund.

Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 4000 7333 dersom du har spørsmål.

Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!

Med vennlig hilsen
Lommedalen Ski- og SnowboardskolePåmelding til skiskolen i Lommedalen Skisenter er klar!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 4. Nov 2016

Velkommen til kurs med Lommedalen Ski- og Snowboardskole!

Nå er påmelding til vinterens kurs i slalåm, carving, twintip, og snowboard klar. Vi tilbyr kveldskurs, helgekurs, jul- og vinterferie-kurs til barn og voksne på alle nivåer. Kveldskursene går over 5 eller 8 uker, helge- og juleferiekurs over 2 dager og vinterferiekursene er 3-dagers.


NYHETER!
Denne sesongen inviterer vi alle foreldre til å delta på carvingkurs mens barna er på skiskolen. Vi håper så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet - og vi gir dere 25 % rabatt.

Vi gjennomfører for første gang i skiskolens historie twintip / freeski-kurs for voksne. Kurset går over en helg og du vil lære grunnleggende teknikk på hopp og rails. Dette er et lavterskelkurs som passer absolutt alle!


KURSOVERSIKT OG PÅMELDING

Klikk her for kursoversikt, eller gå direkte til påmelding via SuperInvite her. Du vil finne lenke til beskrivelse av de ulike nivåene begge steder. Ta gjerne en titt på www.lommedalenskisenter.no og velg fanen «Skiskole».


Vi anbefaler dere som ønsker kveldskurs å velge 8 uker - det blir varmere i været, mykere snø og optimale forhold for god læring og fine skiopplevelser mot slutten av sesongen! Vi arrangerer avslutning siste kvelden med et uformelt renn, premieutdeling og noe å bite i til små og store :-)


Vi garanterer Trygg læring gjennom lek for barna og lærerike utfordringer for alle voksne. Alle våre instruktører er sertifisert gjennom Den Norske Skiskole (DNS) og/eller Norges Skiforbund.

Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her, eller på telefon 917 13 822 dersom du har spørsmål.

Vel møtt til en leken og lærerik vinter i Lommedalen Skisenter!

Med vennlig hilsen
Lommedalen Ski- og Snowboardskole
Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 1. Okt 2016

Er du glad i å stå på ski eller snowboard, utadvendt og liker å jobbe med mennesker?

Lommedalen Ski & Snowboardskole søker instruktører til slalåm- twintip- og snowboardkurs i Lommedalen skisenter for sesongen 2016/17. Det er en fordel om du har instruktørkurs trinn 1 eller trener 1 kurs og at du har erfaring med å jobbe med barn.


Har du behov for instruktørkurs?

I høst arrangerer vi to ulike kurs for instruktører og trenere som vil jobbe i skiskolen og/eller for Lommedalen Alpin & Freeski.

Det ene kurset «Trener 1 freeski og instruktør 1» er et freeski trenerkurs i regi av Skiforbundet som i utgangspunktet er rettet mot trenere i klubb, men som er tilpasset de som ønsker å jobbe i skikolen med vanlige slalåmkurs. Det andre kurset, «Alpint trinn 1 skiinstruktør», er et instruktørkurs rettet mot skiskole, både slalåm og freeski, i regi av DNS (Den Norske Skiskole) i samarbeid med skikurs.no, skiskolen i Oslo Skisenter Grefsenkollen.

Se informasjon og påmelding her.

Her finner du oversikt over snowboard instruktørkurs i regi av Snowboardforbundet:
http://www.snowboardforbundet.no/kurs

Våre kurs foregår hovedsakelig hverdager fra kl. 17.-19.15 og noen helger mellom 10 og 14 i tillegg til jul- og vinterferie.

Vi ønsker å tilby et godt arbeidsmiljø med intern opplæring og sosiale sammenkomster i forkant av og gjennom sesongen. Vi lover en super jobb ute i frisk luft i et flott skianlegg som er godt tilrettelagt for undervisning, lek og moro med barn og ungdom.

Send en kortfattet søknad med vedlagt CV til skiskolen(snabel-a)lommedalenskisenter.no, eller benytt kontaktskjema her.

Har du spørsmål, kan du kontakte Hallgeir Thorbjørnsen på telefon 917 13 822.

Men vennlig hilsen
Lommedalen Ski & Snowboardskole
Helg- og vinterferiekurs i skiskolen

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 14. Feb 2016

Slalåm og snowboard helgekurs og 3 dagers vinterferiekurs i slalåm

Vi har helgekurs 20.-21. februar og 3-dagers kurs for barn fra 4 år i vinterferien - alle nivåer.

Se vår kursplan - og meld på ditt barn via SuperInvite!

LIK OSS PÅ FACEBOOK!

Med vennlig hilsen

Lommedalen Ski- og SnowboardskolePowered by: Bloc