EMS - Klubbesøk fra landslagsspillere

Postet av Lommedalens IL den 13. Nov 2018

Storfint besøk fra 
EMS-ambassadørene Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes


Lommedalen fikk i dag storfint besøk av landslagsspillerne Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes. De ledet først en Treningsøkt med J05. Våre jenter var ivrige og konsentrerte, og de fikk nok med seg noen gode tips videre. Hyggelig å se at flere av trenerne observerte økta fra sidelinja. 

I mellom treningen og foredraget ble det tid til påfyll i form av pastasalat, frukt og smoothie. På foredraget i klubblokalet fortalte Isaksen og Thorsnes om hvor viktig nok mat, riktig kosthold, nok hvile og søvn er for å bli en god fotballspiller. 

Publikum stilte mange og gode spørsmål der landslagsjentene delte historier fra sin oppvekst og hverdag. 

Lommedalen Fotball takker Ingvild og Elise, BAMA og NFF for et supert opplegg!Foreldremøte for barn født i 2011 og 2012.

Postet av Lommedalens IL den 5. Nov 2018

Foreldremøte i Lommedalen Alpin&Freeski for barn født i 2011 og 2012. 

Dato: Onsdag 7. november 

Tid: 20 00 - 21 30

Sted: Varmestua i Krydsbybakken 

På foreldremøte vil dere få en samlet presentasjon av tilbudet og aktivitetene i klubben samt det sportslige opplegget for denne aldersgruppen. Her vil dere møte trenerne, foreldrekontakt og en representant fra styret i Lommedalen alpin.  

Dette er skitrening som fokuserer på grunnteknikk gjennom varierte øvelser basert på mye lek og veiledning. Fra klubben anbefales det å kombinere organisert trening sammen med skileiken.Levert av IdrettenOnline