Audi FIS Ski World Cup i Kollen 1. januar

Postet av Lommedalens IL den 30. Nov 2017

Bli med på vinterens RÅESTE opplevelse 1. januar 2018! 


Verdens 32 beste alpinister kjører ned en 180 meter lang bakke, 18 porter og ett hopp!

Ta med venner og kjente, hiv på deg varme klær og bli med på verdenscuprenn i paralellslalåm i Holmenkollen første nyttårsdag! Rennstart klokken 16.00. 

Alle unge, aktive alpinister får 30 % rabatt på tribunebilletter i hovedtribunen. Dette er pris for dem over 12 år ☺. Linken finner du her: http://cityeventoslo.no/aktiv-... 

For dem som ønsker å abonnere på nyhetsbrev, trykk på følgende link: http://mailchi.mp/1ac36896ce8e...


Les mer her: www.cityeventoslo.noLIL utstyr i Uganda

Postet av Lommedalens IL den 27. Nov 2017

Utstyr fra Lommedalen kommer godt med.
Gamle Helset t-skjorter og ubrukte tine fotballskole t-skjorter ble sendt fra Lommedalen til Uganda i år. 

Takk til Eldrid Midtun som distribuerer «gamle» drakter til skoler i Uganda.

(Gamle Helset trøyer kommer alltid godt)

(Årets ubrukte Tine fotballskole t-skjorter ble også tatt i bruk)Treningstider for alpint i Krydsbybakken for sesongen 2017/2018

Postet av Lommedalens IL den 16. Nov 2017

Treningstider alpint 2017/18

Her kommer det en oversikt over treningstidene for alpint kommende sesong, 2017/18.

En liten påminnelse til alle, og det er at det kan bli endringer.
Ser at det er dumt at det kolliderer med langrenn for de yngste, men skileiken er tirsdag og torsdag og da blir det for lange dager. Ved å legge treningen for de yngste til onsdager så vil bakken i praksis være åpen for alle andre siden vi har presset treningene inn på tre dager (mandag, tirsdag og torsdag).

Klikk her for treningstider 2017/18 (oppdatert 20.11.17)Gratisbilletter til Stabæk -Sogndal 19.november

Postet av Lommedalens IL den 16. Nov 2017

Stabæk Fotball spiller førstkommende søndag 19. november kl. 18.00 årets siste hjemmekamp i Eliteserien. Vi kjemper om 6. plassen på tabellen, samtidig som Sogndal kjemper om å overleve i Eliteserien. 

Til denne kampen ønsker vi å fylle Nadderud Stadion og gi spillerne en skikkelig avslutning. Vi inviterer derfor ditt lag til denne kampen. Om du ikke vil ta ansvaret for å få med hele laget så setter vi pris på om dere kan distribuere mailen og vedlegget ut til alle foreldre/foresatte så kanskje de vil ta turen sammen med sine barn, naboer, venner etc. 

Selv om det er gratis inngang dere sikre dere billett. 

Det er viktig at alle som skal på kampen så fort som mulig tar ut sin billett på http://billett.stabak.no/

Velkommen til Eliteseriekamp på Nadderud Stadion!

 Tidligere Lommedalen spiller landslagsuttatt

Postet av Lommedalens IL den 7. Nov 2017

Tidligere Lommedalenspiller i Håndballjentenes VM-tropp

Helene Gigstad Fauske som spilte barnehåndball i Lommedalens IL er en av spillerne som skal spille VM i håndball for Norge i desember.

Hun tråkket sine første håndballsko i Lommedalen før hun gikk videre til Haslum, deretter Eliteseriespill i Stabæk før hun nå spiller proff i Danmark for FC Midtjylland.

Helene har spilt på yngre landslag i flere år, og har vært fast på rekruttlandslaget den siste tiden. I juni fikk hun sin debut på seniorlandslaget, og nå er hun også i VM-troppen.

Dette er første spiller i en VM eller EM tropp i håndball som har spilt for Lommedalens IL.

Lommedalens IL gratulerer med uttaket og det blir spennende å følge Helene i mesterskapet og i karrieren videre!SkiLeik sesongen 2018

Postet av Lommedalens IL den 6. Nov 2017

SkiLeik

Vi vil også denne sesongen tilby SkiLeik i bakken på tirsdager og torsdager i tidsrommet 13:30 til 17:00. For å få plass til flest mulig barn, kan man i år kun velge skileik 1 dag i uken.

SkiLeik og varig SkiGlede henger sammen med utvikling av ferdigheter og følelse av mestring i et trygt og godt miljø. Vi håper derfor at flest mulig bruker Krydsbybakken så mange ganger i uka som mulig og at flest mulig benytter seg av tilbudet om å kjøpe sesongkort nå i slutten av oktober, les mer her.

Prisene for SkiLeik er gitt i tabellen under. Det gis rabatt for de som har sesongkort i bakken. Vi har i år satt ned prisen på familiekort til 5.000 kr (2 foreldre + alle barn).

Oppstart

Vi tar sikte på oppstart i uke 2 (første dag blir da tirsdag 9/1 2018) og holder på til 22/3 (uke 12) med unntak av uke 8 (vinterferie). Dette blir da 10 uker i bakken.


Mat servering:

Det vil bli servert et enkelt måltid ved 15-tiden.


Henting på skolene:

Vi henter barna på Gullhaug, Bærums Verk og Lesterud skole med buss. Barna fra Lommedalen Skole blir som tidligere fulgt av voksne. 

Påmeldingslink:
https://lommedalen.skiperforma...

 

Spørsmål vedrørende SkiLeik:

Kontakt Reidunn Rake (Reidunn@lil.no)


Kos deg med en liten filmsnutt om Skileiken.Levert av IdrettenOnline