Forhåndssalget av heiskort har startet!

Postet av Lommedalens IL den 23. Okt 2017

Velkommen til ny sesong i Lommedalen Skisenter

Forhåndssalget av heiskort har startet, påmelding til Ski- og Snowboardkurs er åpen og i år arrangerer skiskolen instruktørkurs i både alpint og snowboard i Saalbach i Østerrike. 

LES NYHETSBREVET HER!

Med flere nye snøkanoner og helt nytt helautomatisk snøanlegg som gir mer effektiv snølegging, krysser vi fingrene for nok en tidlig sesongåpning i Krydsbybakken.

Velkommen skal dere være!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV FRA LOMMEDALEN SKISENTER HER:
http://eepurl.com/c8sORLBirger Etterdal er død

Postet av Lommedalens IL den 11. Okt 2017

Birger Etterdal er død

 

Birger bisettes i Haslum krematorium, store kapell torsdag 19.oktober kl 14:30. Sørgehøytideligheten avsluttes i kapellet.

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Birger Etterdals bortgang.
Birger døde i går ettermiddag, 10. oktober, uten forvarsel. Våre tanker går i første rekke til hans nærmeste, venner og til alle de som hadde gleden av å jobbe sammen med Birger.
Birger har i en årrekke vært en av bærebjelkene i LIL, og har mer enn de fleste bidratt til at vi har en av de beste skianleggene og alpingruppene i regionen. 


Det arrangeres i kveld minnestund i Varmestua og huset er åpent fra 18 og utover kvelden. Alle er velkomne, og det blir enkel servering. Det er ikke lagt opp til noe program utover samvær og muligheten for å snakke om det som har skjedd.


Varmestua vil i helgen være åpen for de som ønsker et sted å gå til eller samles etter Birger Etterdals tragiske bortgang denne uken. Varmestua vil være åpen lørdag og søndag fra kl 16:00 til 18:00.

Kondolanseprotokollen vil også være tilgjengelig.
Levert av IdrettenOnline