Rekruttering av nye styremedlemmer

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2017


Bli med og ta Lommedalens Idrettslag inn i fremtiden – LIL Hovedstyre trenger nye medlemmer

Idrettslaget er limet i lokalsamfunnet vårt. Her får 2 200 barn og unge oppleve trening, samhold og idrettsglede mens ca 200 engasjerte trenere og lagledere bruker av sin tid for å skape gode idrettslige og sosiale rammer for utøverne. LIL tilbyr aktivitet i grupper for blant annet håndball, fotball, basket, langrenn, alpin & freeski, hopp, tennis og Damegruppa.Vi forvalter store ressurser i anleggene våre, blant annet; Skiheisen, Lommedalshallen og 3 kunstgressbaner.

Gruppene er selvgående med egne styrer og ulike verv. I LIL er vi også heldige og har en dedikert administrasjon som håndterer daglig drift på utmerket vis. Hovedstyrets oppgave er å følge opp virksomheten i gruppene og drive ulike prosjekter i samarbeid med administrasjon og grupper. Ikke minst skal styret legge og implementere en god strategi, klare målsettinger og en god kultur slik at LIL kan fortsette å vokse og bli en enda sterkere positiv aktør i lokalmiljøet vårt.

Styrets overordnede oppgave er å gjennomføre virksomhetsidéen: Livslang idrettsglede for alle i et inspirerende, inkluderende og trygt miljø i naturlige omgivelser!

Arbeidet tuftes på LIL sine verdier: Glede – Fellesskap – Naturlighet – Allsidighet

Hovedstyret velges av Årsmøtet den 30.3.2017.

Nå har du muligheten til å være med! Vi skal fylle posisjonene

-Styrets leder

-Styrets nestleder

-2 styremedlemmer

-2 varamedlemmer

Det er behov for mange ulike typer kompetanse i styret. Har du bakgrunn fra økonomi, salg, ingeniørfaglige yrker, prosjektledelse, idrett, arbeid med barn & unge eller annen relevant erfaring, så er du velkommen som kandidat. Det viktigste er et ønske om å engasjere seg i å skape de beste rammebetingelser for at både barn, unge og voksne skal ønske å være aktive deltakere i Lommedalens Idrettslag.

Det avholdes ca 1 månedlig styremøte og arbeid med ulike prosjekter gjøres løpende. For å engasjere seg i styrets arbeid får man tilbake massevis av erfaring fra tverrfaglig arbeid, et stort nettverk innenfor idretten, cv-byggende verv og ikke minst gleden av å bidra for Lommedalens barn og unge.

Har du spørsmål om hva det innebærer å ta styreverv så kan du gjerne kontakte noen av følgende:

Jostein Hundvin, avtroppende styreleder, tlf 918 79676, jostein.hundvin@hotmail.com

Per Morstad, avtroppende nestleder, tlf 470 23483, per.morstad@online.no

Marianne Fjelberg, Daglig Leder LIL, tlf 473 27200, marianne.fjelberg@lil.no

Ta kontakt med en av oss i valgkomitéen for å melde din interesse så raskt som mulig og innen 1.3.

Siri Eng,tlf 915 19681, siri.eng@santamaria.no

Randi Kleven, tlf 917 98944, rgkleven@gmail.com

Mona Martinsen, tlf 918 60326, mom.home@online.no

Ønsker du heller å engasjere deg direkte i en av gruppene så er det også her behov for flinke og engasjerte folk i styrene som har lyst til å være med å legge til rette for at utøverne får et best mulig sportslig og sosialt tilbud. Ta kontakt med gruppelederne.Lommedalen Ski-Festival

Postet av Lommedalens IL den 25. Jan 2017

Lommedalen arrangerer Ski-festival den 3.-5. februar.
Vi kan tilby en rekke aktiviteter som, Big Air, akekonkurranse, skicross og masse mer. Det blir også satt opp konserter med våre lokale artister, der Mie Granlund, Henrik Hellum og Dina fra MGP jr skal opptre.

For å lese mer om denne helgen, klikk på Ski-Festival og les vårt program for helgen.

Vel møtt.Info om Lommedalsrennet lørdag 7. januar

Postet av Lommedalens IL den 2. Jan 2017

All informasjon om Lommedalsrennet ligger under Langrenn sine sider . Velg fane "Lommedalsrennet"Levert av IdrettenOnline