EMS - Klubbesøk fra landslagsspillere

Postet av Lommedalens IL den 13. Nov 2018

Storfint besøk fra 
EMS-ambassadørene Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes


Lommedalen fikk i dag storfint besøk av landslagsspillerne Ingvild Isaksen og Elise Thorsnes. De ledet først en Treningsøkt med J05. Våre jenter var ivrige og konsentrerte, og de fikk nok med seg noen gode tips videre. Hyggelig å se at flere av trenerne observerte økta fra sidelinja. 

I mellom treningen og foredraget ble det tid til påfyll i form av pastasalat, frukt og smoothie. På foredraget i klubblokalet fortalte Isaksen og Thorsnes om hvor viktig nok mat, riktig kosthold, nok hvile og søvn er for å bli en god fotballspiller. 

Publikum stilte mange og gode spørsmål der landslagsjentene delte historier fra sin oppvekst og hverdag. 

Lommedalen Fotball takker Ingvild og Elise, BAMA og NFF for et supert opplegg!Foreldremøte for barn født i 2011 og 2012.

Postet av Lommedalens IL den 5. Nov 2018

Foreldremøte i Lommedalen Alpin&Freeski for barn født i 2011 og 2012. 

Dato: Onsdag 7. november 

Tid: 20 00 - 21 30

Sted: Varmestua i Krydsbybakken 

På foreldremøte vil dere få en samlet presentasjon av tilbudet og aktivitetene i klubben samt det sportslige opplegget for denne aldersgruppen. Her vil dere møte trenerne, foreldrekontakt og en representant fra styret i Lommedalen alpin.  

Dette er skitrening som fokuserer på grunnteknikk gjennom varierte øvelser basert på mye lek og veiledning. Fra klubben anbefales det å kombinere organisert trening sammen med skileiken.EAT-MOVE-SLEEP foredrag - onsdag 07.11

Postet av Lommedalens IL den 30. Okt 2018

EAT-MOVE-SLEEP 

Lommedalen får besøk av landslagsspillerne Elise Thorsnes og Ingvild Isaksen onsdag 7. november! De skal ha fotballtrening med J05 fra kl. 1800. Alle er velkomne til å se på.

Kl. 1930 skal landslagsspillerne holde et foredrag du heller ikke bør gå glipp av. Det blir krydret med jentenes erfaringer i fotballen, og ikke minst om viktigheten av et sunt og godt kosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet. Foredraget starter kl 19:30 i klubblokalet i Lommedalshallen. Alle foreldre, lagledere, trenere og utøvere fra 12 år og oppover er velkomne. Foredraget varer i ca. 45 minutter. 

At det er nettopp vi i Lommedalen som får besøk er ikke en tilfeldighet. Vi er som en av 37 klubber i Norge valgt ut som Eat Move Sleep Ambassadører i 2018. 

Oppgaven vår er å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til foreldre, støttespiller og nærmiljø. 

 
Invitasjonen finner du her: Invitasjon - Eat Move Sleep med landslagsspillere2 (004).docx

VELKOMMEN! 
Lommedalen Skifestival 2019

Postet av Lommedalens IL den 16. Okt 2018

Lommedalen Skifestival 2019

Gratis deltakelse på alle arrangementer og premier til alle barna inkludert konsert. Sesongkort er gyldig også denne helgen. Svært rabatterte dagskort selges.

Vi håper mange store og små tar turen denne helgen til Krydsbybakken i Lommedalen.

Klikk deg inn på eventet og blir med: https://www.facebook.com/events/293170334847577/G16 er seriemestre i 2 div!!

Postet av Lommedalens IL den 10. Okt 2018

G16 er seriemestre i 2 divisjon!

Når siste serierunde er spilt, viser tabellen en ledelse på 11 poeng til neste lag og 54 scorede mål. Siste seriekamp var mot tabelltoer Holmen, som vant 2-1 i vårsesongen. 
Lommedalens gutter var ivrige etter å få revansje og ville bekrefte seriegullet. 
De vant til slutt 9-1 i en imponerende oppvisning i innsats og offensivt spill. 


Skal spille semi-final i OBOS Cup

G16 er også i semifinalen i Oslo-mesterskapet (OBOS cup). Kampen spilles tirsdag 16 oktober kl 1830 på Lommedalen kg øvre. Motstander er Oppsal, som er seriemestre i 1 divisjon. Dette blir en real utfordring, men det er moro for klubben å gå så langt i cupen. Gutta vil uansett gi 100% for å nå finalen. 

Levert av IdrettenOnline